zamknij

Cała prawda o żywności ekologicznej

Porada

Cała prawda o żywności ekologicznej
Autor: kulinarni.pl | kulinarni.pl

Zastanawiacie się dlaczego praprababcia powinna chodzić z nami na zakupy? Zobaczcie wywiad z Katarzyną Bosacką i przekonajcie się, czy rzeczywiście w Polsce można dostać zdrowe i tanie jedzenie.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
artykuł do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj

Zobacz również

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?
Porada 201

"Pan karp" ulubieńcem Katarzyny Bosackiej?

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr News 220

Kuchnia wigilijna od morza aż do Tatr

Tradycyjne wigilijne menu przygotowuje się z płodów rolnych i leśnych, a więc ze zboża, kaszy, jarzyn oraz grzybów, orzechów, miodu, a także z ryb. Mimo to, w różnych regionach Polski Wigilia smakuje inaczej.

Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!
News 11

Michel Moran zdradza, kto gotuje w jego domu!

Są międzynarodową rodziną. A kto u nich gotuje?

Podróżnik kulinarny - bary mleczne
News 280

Podróżnik kulinarny - bary mleczne

W mlecznym barze można dobrze zjeść!

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie
News 510

Podróżnik kulinarny - powidła strzeleckie

Gdzie bije "powidłowe" serce Polski?

Najlepsza wołowina na świecie Ciekawostka 201

Najlepsza wołowina na świecie

Słyszeliście kiedyś o wołowinie wagyu?

Jak otworzyć wino musujące?
Porada 765

Jak otworzyć wino musujące?

Mistrz Polski sommelierów pokazuje, jak to zrobić!

Tajemnice polskiej kuchni
Porada 20

Tajemnice polskiej kuchni

tvnpix