zamknij

Przepisy 1 Godz.

Caldo Verde (Zielona Zupa) Przepis 00

Caldo Verde (Zielona Zupa)

Orzeźwiające przekąski Przepis 00

Orzeźwiające przekąski

Podane na szpinaku

Jabłka pod otrębową kruszonką Przepis 00

Jabłka pod otrębową kruszonką

Czekoladowe praliny z otrębami Przepis 00

Czekoladowe praliny z otrębami

Dla miłośników słodkich specjałów i zdrowej, zbilansowanej diety!

Krakersy gryczane Przepis 20

Krakersy gryczane

Z pasztetem z wędzonego tofu z oliwkami.

Wątróbka po żydowsku Przepis 00

Wątróbka po żydowsku

Tradycyjnie podawana się na chałce.

Pierogi ruskie Kuroniów Przepis 231

Pierogi ruskie Kuroniów

Z serem pleśniowym

Zielone szparagi z sosem miętowo cytrynowym, duszonymi pieczarkami i czarnym ryżem Przepis 10

Zielone szparagi z sosem miętowo cytrynowym, duszonymi pieczarkami i czarnym ryżem

Przepyszne połączenie

Pure z dyni i czerwonym ryżem sosem szałwiowym Przepis 00

Pure z dyni i czerwonym ryżem sosem szałwiowym

Dietetyczne i kolorowe

Kulki z kiełbasy z ziołami i pieczonymi strąkami papryki czerwonej Przepis 00

Kulki z kiełbasy z ziołami i pieczonymi strąkami papryki czerwonej

Pieczemy i zajadamy!

Kolby kukurydzy zapiekane w plastrach szynki parmeńskiej z sałatką ze świeżych ziół Przepis 100

Kolby kukurydzy zapiekane w plastrach szynki parmeńskiej z sałatką ze świeżych ziół

Idealne na letnie wieczory

Kalmary w sosie limonkowo- oliwnym wraz z pure z bobu Przepis 20

Kalmary w sosie limonkowo- oliwnym wraz z pure z bobu

Delikatnie i pysznie podane

Dorada nadziewana lubczykiem z pieczonym topinamburem Przepis 00

Dorada nadziewana lubczykiem z pieczonym topinamburem

Ryba w pięknym wydaniu

Pizza z młodą kapustą Przepis 21

Pizza z młodą kapustą

Z kaszą gryczaną i oscypkiem

Pokaż kolejne