zamknij
Krakersy gryczane Przepis 20

Krakersy gryczane

Z pasztetem z wędzonego tofu z oliwkami.

Słona tarta z musem z awokado Przepis 180

Słona tarta z musem z awokado

Bez pieczenia!

Rukola z groszkiem cukrowym Przepis 10

Rukola z groszkiem cukrowym

Z serem parmezan i świeżą miętą

Sałatka z kopru włoskiego Przepis 120

Sałatka z kopru włoskiego

Z roszponką, pistacjami i jogurtem naturalnym

Avocado Pudding Przepis 30

Avocado Pudding

Fit koktajl

Zielony ogród Przepis 141

Zielony ogród

Fit koktajl

Wątróbka po żydowsku Przepis 00

Wątróbka po żydowsku

Tradycyjnie podawana się na chałce.

Pierogi ruskie Kuroniów Przepis 231

Pierogi ruskie Kuroniów

Z serem pleśniowym

Zielone szparagi z sosem miętowo cytrynowym, duszonymi pieczarkami i czarnym ryżem Przepis 10

Zielone szparagi z sosem miętowo cytrynowym, duszonymi pieczarkami i czarnym ryżem

Przepyszne połączenie

Szaszłyki z polędwicy wieprzowej z grillowanymi kawałkami pomarańczy Przepis 00

Szaszłyki z polędwicy wieprzowej z grillowanymi kawałkami pomarańczy

Gotujemy z pasją

Pure z dyni i czerwonym ryżem sosem szałwiowym Przepis 00

Pure z dyni i czerwonym ryżem sosem szałwiowym

Dietetyczne i kolorowe

Oscypek grillowany z ziołami podawany z malinowym musem Przepis 00

Oscypek grillowany z ziołami podawany z malinowym musem

Przystawka mistrzów

Łopatka jagnięca w ziołach z pieczonymi batatami Przepis 00

Łopatka jagnięca w ziołach z pieczonymi batatami

Wykwinty obiad na twoim stole

Kulki z kiełbasy z ziołami i pieczonymi strąkami papryki czerwonej Przepis 00

Kulki z kiełbasy z ziołami i pieczonymi strąkami papryki czerwonej

Pieczemy i zajadamy!

Pokaż kolejne