zamknij
Kompot z suszu Przepis 11

Kompot z suszu

Wspomoże trawienie każdego łasucha

Krokiety z farszem grzybowym Przepis 17

Krokiety z farszem grzybowym

Świetna przekąska nie tylko na Święta

Kremowa zupa waniliowa Przepis 124

Kremowa zupa waniliowa

Słodkie wspomnienie lata

Zupa z dorsza Przepis 29

Zupa z dorsza

Zupa rybna to najzdrowsza zupa, jaką możesz sobie wymarzyć

Postny groch z kapustą Przepis 61

Postny groch z kapustą

Apetyczny rozgardiasz na talerzu

Swojska kapusta z grzybami Przepis 23

Swojska kapusta z grzybami

Idealna nie tylko na Wigilię

Pierogi z grzybami Przepis 411

Pierogi z grzybami

Smak i zapach lasu zamknięty w delikatnym cieście

Kurczak pieczony
Przepis 272

Kurczak pieczony

Tradycyjny i aromatyczny kurczak pieczony. Można zrobić go w wersji light!

Kotlety mielone z udźca indyka z ziemniakami i burakami pod kożuszkiem z twarogu
Przepis 103

Kotlety mielone z udźca indyka z ziemniakami i burakami pod kożuszkiem z twarogu

Udziec z indyka w formie kotelcików w towarzystwie chrupiących ziemniaków i buraków pod kożuszkiem z twarogu. Mniam!

Miodowe szarlotki z kruszonką
Przepis 28

Miodowe szarlotki z kruszonką

Pyszne mini szarlotki z migdałową kruszonką na gorąco są nie lada pokusą!

Domowa pasta z papryki
Przepis 14

Domowa pasta z papryki

Smakowity dodatek do mięs, wędlin, pieczywa i pizzy.

Kremowy pasztet z wątróbki z żurawiną
Przepis 12

Kremowy pasztet z wątróbki z żurawiną

Pyszny pasztet z wątróbki z owocami żurawiny. Jego konsystencja przypomina krem, dlatego idealnie rozprowadza się po pieczywie.

Aromatyczne pierożki ze śliwkami i miodową polewą
Przepis 84

Aromatyczne pierożki ze śliwkami i miodową polewą

Pierożki ze słodkim, śliwkowym farszem polane sosem miodowo-migdałowym.

Marynowana pierś z kurczaka
Przepis 33

Marynowana pierś z kurczaka

Pachnący, gotowany kurczak nadziewany suszonymi pomidorami i szpinakiem. Wyśmienite połączenie różnorodnych smaków i zapachów.

Pokaż kolejne