zamknij

Przepisy 2 Godz.

Mielone kotlety Wellington Przepis 60

Mielone kotlety Wellington

Pieczone w cieście francuskim

Ptysie w karmelu Przepis 70

Ptysie w karmelu

Rozkosz dla podniebienia

Ptysie selerowo-jabłkowe Przepis 20

Ptysie selerowo-jabłkowe

Wytrawna wersja popularnych ciastek

Ciasto kawowe w karmelu Przepis 20

Ciasto kawowe w karmelu

Idealne połączenie

Ciasto czekoladowe z imbirem Przepis 10

Ciasto czekoladowe z imbirem

Ze skórką pomarańczową, goździkami i cynamonem

Zapiekanka z chilli con carne Przepis 90

Zapiekanka z chilli con carne

Ostra propozycja na kolację

Ziołowe placuszki z kaszy manny Przepis 90

Ziołowe placuszki z kaszy manny

z pepperonatą

Zapiekanka z kurczakiem i kaszą jęczmienną Przepis 230

Zapiekanka z kurczakiem i kaszą jęczmienną

i włoskimi ziołami

Ciastka cytrynowe z kremem i malinami Przepis 110

Ciastka cytrynowe z kremem i malinami

Wykwintne ciastka na każdą okazję

Kokosowy pudding Przepis 11

Kokosowy pudding

z musem melonowo-miętowym

Podwójnie cytrynowe babeczki Przepis 170

Podwójnie cytrynowe babeczki

z miętą

Morele faszerowane kremem z serka mascarpone Przepis 112

Morele faszerowane kremem z serka mascarpone

Zimowy deser

Rosół z warzywami Przepis 11

Rosół z warzywami

Tradycyjna polska zupa

Ciasto ze szpinakiem Przepis 70128

Ciasto ze szpinakiem

i granatem

Pokaż kolejne