zamknij

Przepisy 30 Min.

Deser z dzikiego ryżu Przepis 120

Deser z dzikiego ryżu

Ryż na słodko

Aromatyczne bakłażany w sosie czosnkowym Przepis 30

Aromatyczne bakłażany w sosie czosnkowym

Świetny dodatek do mięs i dań głównych

Kiełbasa a'la gołąbki Przepis 50

Kiełbasa a'la gołąbki

Opakuj ją w liście

Krem z dyni Przepis 12

Krem z dyni

Kolorowa zupa na twoim stole

Quesadillas z grzybami leśnymi i chorizo Przepis 40

Quesadillas z grzybami leśnymi i chorizo

Ze świeżą kolendrą

Krem z pomidorów
Przepis 739

Krem z pomidorów

Idealny w porze lunchu

Francuska zupa cebulowa Michela Moran
Przepis 60131

Francuska zupa cebulowa Michela Moran

Najbardziej popularna zupa we Francji

Ryż szafranowy
Przepis 90

Ryż szafranowy

Dodatek do mięsa lub warzyw

Wieprzowina w sosie śmietanowym Przepis 202

Wieprzowina w sosie śmietanowym

Obiad w 30 min.

Zielone szparagi
Przepis 40

Zielone szparagi

Smażone i chrupiące

Podwójnie czekoladowy pudding chlebowy z orzechami, śliwkami i figami Przepis 10

Podwójnie czekoladowy pudding chlebowy z orzechami, śliwkami i figami

zapiekany pod pierzynką z kaszy manny i orzechów włoskich

Makaron z dynią, ricottą i cynamonem Przepis 10

Makaron z dynią, ricottą i cynamonem

Odświeżamy spaghetti

Spaghetti Carbonara
Przepis 414

Spaghetti Carbonara

Pasta, którą uwielbiamy

Pieczony camembert Przepis 20

Pieczony camembert

z cynamonem i syropem klonowym

Pokaż kolejne