zamknij

Przepisy 50 Zł

Aromatyczny rosół Przepis 00

Aromatyczny rosół

Z kluseczkami domowej roboty!

Caldo Verde (Zielona Zupa) Przepis 00

Caldo Verde (Zielona Zupa)

Perliczka pieczona z pomarańczami Przepis 00

Perliczka pieczona z pomarańczami

Aromatyczne risotto Przepis 01

Aromatyczne risotto

Z dodatkiem prawdziwków i duszonej kaczki!

Kalmary w sosie limonkowo- oliwnym wraz z pure z bobu Przepis 20

Kalmary w sosie limonkowo- oliwnym wraz z pure z bobu

Delikatnie i pysznie podane

Dorada nadziewana lubczykiem z pieczonym topinamburem Przepis 00

Dorada nadziewana lubczykiem z pieczonym topinamburem

Ryba w pięknym wydaniu

Zupa z ogórków małosolnych z pasztetem z kaszy jęczmiennej Przepis 110

Zupa z ogórków małosolnych z pasztetem z kaszy jęczmiennej

Zupa ogórkowa i pasztet wege

Boczek z dresingiem ziołowym i selerem Przepis 70

Boczek z dresingiem ziołowym i selerem

Nowy pomysł na danie z boczkiem

Stek z wołowiny w plastrach
Przepis 1317

Stek z wołowiny w plastrach

Z opiekanym kozim serem w konfiturze z orzechami włoskimi

Trios z mięsa w przyprawach Przepis 151

Trios z mięsa w przyprawach

Przepis z książki Michel Moran

Pęczotto z burakami i kozim serem
Przepis 70

Pęczotto z burakami i kozim serem

Czerwony pomysł na risotto

Wieprzowina z warzywami z woka
Przepis 70

Wieprzowina z warzywami z woka

Zrób ją z nami krok po kroku

Kurczak pieczony faszerowany podrobami Przepis 60

Kurczak pieczony faszerowany podrobami

Kurczak w całości na weekendowy obiad

Seromakowiec Przepis 41

Seromakowiec

Słodki przepis Kingi Paruzel

Pokaż kolejne