zamknij

Przepisy Cebula

Carbonara po polsku z chrzanem, grzybami i żółtkiem Przepis 01

Carbonara po polsku z chrzanem, grzybami i żółtkiem

Polska wersja włoskiej klasyki!

Kurczak pieczony z cebulą, okrą i fenkułem Andrzeja Polana Przepis 00

Kurczak pieczony z cebulą, okrą i fenkułem Andrzeja Polana

Pyszny koper włoski w roli głównej

Potrawka z dyni, choriso i cieciorki Andrzeja Polana Przepis 01

Potrawka z dyni, choriso i cieciorki Andrzeja Polana

Polecamy na jesienne wieczory!

Zupa szpinakowa z grzankami Ani Starmach Przepis 00

Zupa szpinakowa z grzankami Ani Starmach

Pyszne połączenie szpinaku i sera gorgonzola!

Pan bagnat, czyli kanapka nicejska Przepis 00

Pan bagnat, czyli kanapka nicejska

Przysmak z południowej Europy

Ni z gruszki, ni z pietruszki Przepis 00

Ni z gruszki, ni z pietruszki

Zaskakująca zupa!

Ciabata z serem brie z ziołami... Przepis 00

Ciabata z serem brie z ziołami...

i konfiturą z czerwonej cebuli

Aromatyczny rosół Przepis 00

Aromatyczny rosół

Z kluseczkami domowej roboty!

Caldo Verde (Zielona Zupa) Przepis 00

Caldo Verde (Zielona Zupa)

Aromatyczne risotto Przepis 01

Aromatyczne risotto

Z dodatkiem prawdziwków i duszonej kaczki!

Zupa soczewicowo – szpinakowa Przepis 00

Zupa soczewicowo – szpinakowa

Wątróbka po żydowsku Przepis 00

Wątróbka po żydowsku

Tradycyjnie podawana się na chałce.

Pierogi ruskie Kuroniów Przepis 231

Pierogi ruskie Kuroniów

Z serem pleśniowym

Pizza z młodą kapustą Przepis 21

Pizza z młodą kapustą

Z kaszą gryczaną i oscypkiem

Pokaż kolejne