zamknij

Przepisy Czosnek

Rydze zapiekane z mozzarellą Przepis 00

Rydze zapiekane z mozzarellą

Prawdziwy jesienny przysmak

Potrawka z dyni, choriso i cieciorki Andrzeja Polana Przepis 02

Potrawka z dyni, choriso i cieciorki Andrzeja Polana

Polecamy na jesienne wieczory!

Zapiekanka dyniowa Przepis 01

Zapiekanka dyniowa

Pomysł na jesienny obiad

Zupa szpinakowa z grzankami Ani Starmach Przepis 00

Zupa szpinakowa z grzankami Ani Starmach

Pyszne połączenie szpinaku i sera gorgonzola!

Pan bagnat, czyli kanapka nicejska Przepis 00

Pan bagnat, czyli kanapka nicejska

Przysmak z południowej Europy

Zapiekany rogal półfrancuski... Przepis 00

Zapiekany rogal półfrancuski...

z serem brie i szpinakiem z suszonymi pomidorami

Caldo Verde (Zielona Zupa) Przepis 00

Caldo Verde (Zielona Zupa)

Aromatyczne risotto Przepis 01

Aromatyczne risotto

Z dodatkiem prawdziwków i duszonej kaczki!

Zupa soczewicowo – szpinakowa Przepis 00

Zupa soczewicowo – szpinakowa

Wątróbka po żydowsku Przepis 00

Wątróbka po żydowsku

Tradycyjnie podawana się na chałce.

Pierogi ruskie Kuroniów Przepis 231

Pierogi ruskie Kuroniów

Z serem pleśniowym

Szaszłyki z polędwicy wieprzowej z grillowanymi kawałkami pomarańczy Przepis 00

Szaszłyki z polędwicy wieprzowej z grillowanymi kawałkami pomarańczy

Gotujemy z pasją

Łopatka jagnięca w ziołach z pieczonymi batatami Przepis 00

Łopatka jagnięca w ziołach z pieczonymi batatami

Wykwinty obiad na twoim stole

Kolby kukurydzy zapiekane w plastrach szynki parmeńskiej z sałatką ze świeżych ziół Przepis 100

Kolby kukurydzy zapiekane w plastrach szynki parmeńskiej z sałatką ze świeżych ziół

Idealne na letnie wieczory

Pokaż kolejne