zamknij

Przepisy Grzegorz Lapanowski

Schabowy po japońsku w migdałach
Przepis 120

Schabowy po japońsku w migdałach

Azjatycka wersja schabowego z kapustą

Zupa miso
Przepis 172

Zupa miso

Tradycyjna japońska zupa

Faszerowane cukinie i bakłażan
Przepis 81

Faszerowane cukinie i bakłażan

Z ryżem i mięsem

Śledź z ziemniakiem i kiełkami
Przepis 20

Śledź z ziemniakiem i kiełkami

Z kiełkami i majonezem

Tarta na cieście francuskim
Przepis 200

Tarta na cieście francuskim

Z burakami, pieczoną papryka, kozim serem i rukolą

Kanapka z pomidorem i jagnięciną
Przepis 10

Kanapka z pomidorem i jagnięciną

Przekąska najwyższej jakości

Kurczak z koprem włoskim
Przepis 11

Kurczak z koprem włoskim

Pomarańczami i kolendrą

Hummus
Przepis 110

Hummus

Wyrazista pasta do przekąsek

Pasta z bobu
Przepis 170

Pasta z bobu

Dodatek do chleba i mięsa

Stir fry z wołowiny
Przepis 40

Stir fry z wołowiny

Szybki sposób na dobre mięso!

Sajgonki z pieczonymi burakami
Przepis 50

Sajgonki z pieczonymi burakami

I wędzoną makrelą

Pstrąg duszony w winie
Przepis 120

Pstrąg duszony w winie

Z sosem z pieczonej papryki

Zupa rybna
Przepis 776

Zupa rybna

Z dodatkiem aromatycznego estragonu. Palce lizać!

Żeberka jagnięce Łapanowskiego
Przepis 15

Żeberka jagnięce Łapanowskiego

Poznaj alternatywę dla mięsa wieprzowego i wołowego!

Pokaż kolejne