zamknij

Przepisy Kuchnia Francuska

Sałatka nicejska z tuńczykiem
Przepis 72

Sałatka nicejska z tuńczykiem

Kuchnia francuska

Pasztet z wątróbek z musem gruszkowym Przepis 240

Pasztet z wątróbek z musem gruszkowym

Z wątróbki kaczej lub indyczej

Domowa bagietka z pieczonym rostbefem i karmelizowaną cebulką Przepis konkursowy 20

Domowa bagietka z pieczonym rostbefem i karmelizowaną cebulką

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Creme brulee z białą czekoladą Przepis 20

Creme brulee z białą czekoladą

Skrusz skorupkę

Chrupiące tosty à la Raclette Przepis konkursowy 10

Chrupiące tosty à la Raclette

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pieczony dorsz z morskim ragout Przepis 120

Pieczony dorsz z morskim ragout

Ryba z morskim sosem

Smażone ostrygi Przepis 11

Smażone ostrygi

Cytryna, fenkuł i ostrygi - co za trio!

Stek Bavette z szalotkami Przepis 13

Stek Bavette z szalotkami

Tłuszcz to smak!

Dorsz na soczewicy du Puy Przepis 40

Dorsz na soczewicy du Puy

Soczewica to świetny dodatek do ryb

Brioche, czyli francuskie ciasto drożdżowe Przepis konkursowy 13

Brioche, czyli francuskie ciasto drożdżowe

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Jaja faszerowane Przepis 10

Jaja faszerowane

Jajo x 3

Jaja z musztardą francuską Przepis 30

Jaja z musztardą francuską

Sprawdź, jak to robią Francuzi

magdalenki cytrynowe Przepis konkursowy 31

magdalenki cytrynowe

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Francuskie ciasteczka migdałowe Przepis konkursowy 151

Francuskie ciasteczka migdałowe

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pokaż kolejne