zamknij

Przepisy Majowka

Sałatka z warzyw z rostbefem i jajkiem Przepis 100

Sałatka z warzyw z rostbefem i jajkiem

Korzenny smak sosu Worchestershire

Krem z pieczonej papryki z bryndzą Przepis 122

Krem z pieczonej papryki z bryndzą

Proste i wykwintne

Wiosenna terrina ze szparagami, groszkiem i serkiem Przepis 10

Wiosenna terrina ze szparagami, groszkiem i serkiem

Zielony talerz dla całej rodziny

Praliny z wędzonego pstrąga Przepis 11

Praliny z wędzonego pstrąga

Kulki z ryby w buraczkowym pyle

Gorący sandwicz z pręgi wołowej z chrzanem Przepis 100

Gorący sandwicz z pręgi wołowej z chrzanem

Wykorzystaj mięso z rosołu

Bakłażan grillowany z fetą Przepis 11

Bakłażan grillowany z fetą

Pyszna przekąska

Podwędzana pierś kurczaka Przepis 10

Podwędzana pierś kurczaka

Łatwy sposób na domowe wędzenie

Ciepła sałatka z ziemniaków Przepis 50

Ciepła sałatka z ziemniaków

Czas na młode!

Sałatka na piknik Przepis 210

Sałatka na piknik

Sałatka na Twój piknik

Irlandzki biszkopt z whisky Przepis 171

Irlandzki biszkopt z whisky

Ten deser Cię zachwyci

Pasztet z wątróbek z musem gruszkowym Przepis 240

Pasztet z wątróbek z musem gruszkowym

Z wątróbki kaczej lub indyczej

Faszerowane pomidory Przepis 40

Faszerowane pomidory

Środek wypełniony fetą i szpinakiem

Pstrąg grillowany
Przepis 84

Pstrąg grillowany

To idealny przepis, żeby docenić smak świeżej ryby