zamknij

Przepisy Marynowanie

Gravlax z sosem jogurtowo-koperkowym Przepis 00

Gravlax z sosem jogurtowo-koperkowym

Skandynawski sposób na znaną rybę

Kurczak marynowany w jogurcie Przepis 180

Kurczak marynowany w jogurcie

Z warzywami

Peperoni all’olio
Przepis 10

Peperoni all’olio

Papryki marynowane

Steki z sosem z zielonego pieprzu
Przepis 167

Steki z sosem z zielonego pieprzu

Wołowina w pysznym sosie

Fileciki z ryby z ziemniakami Przepis 161

Fileciki z ryby z ziemniakami

Kuchnia dla najmłodszych

Polędwica cielęca z jabłkiem i sufletem z kurek
Przepis 30

Polędwica cielęca z jabłkiem i sufletem z kurek

Zaskakujące połączenie

Soczysta sałatka z arbuzem, rukolą i polędwiczkami wieprzowymi Przepis 20

Soczysta sałatka z arbuzem, rukolą i polędwiczkami wieprzowymi

Sałatka od "uczta smakosza"

Marynowane krewetki z trawą cytrynową Przepis 140

Marynowane krewetki z trawą cytrynową

Tłuczkiem w trawę

Wędzony rostbef z imbirem
Przepis 222

Wędzony rostbef z imbirem

Pyszna wędzona wędlina domowej roboty!

Tatar z matiasa z gorczycą  i kwaśną śmietaną Przepis 52

Tatar z matiasa z gorczycą i kwaśną śmietaną

Szef kuchni Grzegorz Labuda proponuje śledzia na nowy sposób

Kurki marynowane Przepis 150

Kurki marynowane

Kurki na każdą okazję

Warkocz z indyka z sosem grzybowym
Przepis 10

Warkocz z indyka z sosem grzybowym

Pięknie wygląda i smakuje przepysznie

Fajita z krewetkami
Przepis 100

Fajita z krewetkami

Fajita (z hiszp. „paseczki”) - danie z tortillą i mięsem krojonym w paseczki.

Gulasz wołowy w porterze z rabarbarem Przepis 31

Gulasz wołowy w porterze z rabarbarem

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Pokaż kolejne