zamknij

Przepisy Drugie Danie

Makaron z tuńczykiem i parmezanem Przepis 41

Makaron z tuńczykiem i parmezanem

Dla fanów tagliatelle

Zapiekanka mięsna z beszamelem i ziemniakami Przepis 40

Zapiekanka mięsna z beszamelem i ziemniakami

Prostota i wyśmienity smak!

Łosoś po portugalsku Przepis 30

Łosoś po portugalsku

Z pomidorkami i czarnymi oliwkami

Grillowane żeberka Przepis 200

Grillowane żeberka

Przepis Mateusza Gesslera

Naleśniki ziołowe z suszonymi pomidorami
Przepis 60

Naleśniki ziołowe z suszonymi pomidorami

Oliwkami i mozarellą

Kurczak po chińsku Przepis 21

Kurczak po chińsku

Szybki sposób na chińską kuchnię

Spaghetti z fetą i szpinakiem Przepis 1210

Spaghetti z fetą i szpinakiem

Zdrowe połączenie

Cannelloni z mięsem Przepis 120

Cannelloni z mięsem

Z sosem beszamelowym

Burger z indyka z sałatką colesław Przepis 140

Burger z indyka z sałatką colesław

I boczniakami

Gołąbki w liściach kapusty kiszonej Przepis 59

Gołąbki w liściach kapusty kiszonej

Zawijane w liście kiszonej kapusty

Lazania warzywna Przepis 74

Lazania warzywna

Włoskie i wegetariańskie

Pieczone warzywa korzeniowe z miodem gryczanym i kozim serem Przepis 10

Pieczone warzywa korzeniowe z miodem gryczanym i kozim serem

Zdrowe i pyszne

Pizza Kingi Paruzel
Przepis 128

Pizza Kingi Paruzel

Włoska specjalność

Risotto z pesto Przepis 10

Risotto z pesto

i zielonym groszkiem

Pokaż kolejne