zamknij

Przepisy Powyżej 3 Godz.

Pieczone buraki z syropem z pędów sosny Przepis 60

Pieczone buraki z syropem z pędów sosny

Piotr Ceranowicz przedstawia zapomniane warzywo

Grillowana pierś z indyka Przepis 392

Grillowana pierś z indyka

Danie przygotowane zgodnie z filozofią SuperFoods

Kranz - okrągły makowiec
Przepis 16

Kranz - okrągły makowiec

Piotr Kucharski przedstawia sekretny przepis na okrągły makowiec

Gulasz z wieprzowiny z marchewką Przepis 15

Gulasz z wieprzowiny z marchewką

Wołowina w towarzystwie czerwonego wina

Rolada ze schabu Przepis 11

Rolada ze schabu

Pieczona w boczku

Tatar z matiasa z gorczycą  i kwaśną śmietaną Przepis 52

Tatar z matiasa z gorczycą i kwaśną śmietaną

Szef kuchni Grzegorz Labuda proponuje śledzia na nowy sposób

Łosoś z sałatką z soczewicy Przepis 21

Łosoś z sałatką z soczewicy

Z dodatkiem soczystego buraka

Kurczak z oliwkami i papryką Przepis 20

Kurczak z oliwkami i papryką

Z kiełbaską chorizo

Chleb toskański Przepis 42

Chleb toskański

"ania gotuje" razem z nami

Wątróbki gęsie z boczkiem Przepis 31

Wątróbki gęsie z boczkiem

Tradycyjny przepis na gęsinę

Udo gęsie konfitowane Przepis 10

Udo gęsie konfitowane

Według tradycyjnego przepisu

Wytrawny sernik Przepis 70

Wytrawny sernik

z łososiem, kremowym serkiem i ciemnym pieczywem

Bagietki Piotra Kucharskiego
Przepis 123

Bagietki Piotra Kucharskiego

Na dobry początek dnia

Miodowe żeberka z cukinią Przepis 40

Miodowe żeberka z cukinią

Żeberka w miodowej oprawie

Pokaż kolejne