zamknij

KBR

Aktualności konkursowe GłosowaniePrzepisyZadania konkursowe i wynikiKonkurs i Nagrody

Bajgle z jajecznicą i łososiem

Przepis konkursowy

śniadanie Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | łosoś Główny składnik | 10 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
Autor przepisu: zobacz blog autora
Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: http://wulkan-smaku.pl/Bajgle z jajecznicą i łososiem

Składniki

  • 4 bajgle
  • odrobina masła Lurpak
  • 4 plastry łososia wędzonego
  • 4 jajka
  • garść szczypiorku
  • szczypta sól i pieprz
0
2

Sposób przygotowania:

  • Bajgle rozkrawamy na pół.
  • Jajka roztrzepujemy w miseczce, doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na masełku.
  • Pod koniec dodajemy posiekany szczypiorek i mieszamy.
  • Jajecznicę układamy na bajglach. Łososia kroimy na mniejsze paseczki i układamy na jajecznicy, przykrywamy drugą połową bajgla.

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego
Przepis 22

Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego

Podany na delikatnym puree

Krem z brokułów z łososiem Przepis 1516

Krem z brokułów z łososiem

Zielono mi! Prosty przepis na pożywną zupę

Chrupiące płatki owsiane Przepis 210

Chrupiące płatki owsiane

Pyszne i proste śniadanie

Puszyste ego Przepis 14

Puszyste ego

Rozpływający się w ustach krem z sosem malinowym

Knedle ze śliwkami Przepis 1262

Knedle ze śliwkami

Przepis na słodki obiad

Harira by Joseph Seeletso
Przepis 61

Harira by Joseph Seeletso

Odrobina Afryki w twojej kuchni

Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

Bifeki faszerowane serem feta

Kotlety po grecku

Bruschetta z fasolą
Przepis 12

Bruschetta z fasolą

Specjalność Włochów na przystawkę

tvnpix