zamknij

Bukiet kolorowych sałat

Przepis

sałatka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | warzywa Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
z orzechami włoskimi i piniowymi
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: Sylwia Wiesenberg | Materiały promocyjne Fit & EasyBukiet kolorowych sałat

Składniki

  •  dressing:
  • sok z 1 cytryny
  • 3 łyżki oliwy z oliwek
  • 1 łyzka syropu klonowego
  • szczypta soli morskiej
  • szczypta płatków chili
  •  pozostałe składniki:
  • 2 opakowania mieszanki sałat Fit&Easy Weekend
  • 2 łyżki pestek dyni
  • 2 łyżki orzeszków pini
  • 2 łyżki łuskanych orzeszków włoskich
  • 2 łyżki pestek słonecznika
  • 2  dojrzałe awokado, obrane i pokrojone w cząstki
0
0
  • Wszystkie składniki dressingu zmiksuj w blenderze i ewentualnie dopraw do smaku.
  • Mieszankę sałat Fit&Easy Weekend wymieszaj z pozostałymi skladnikami sałatki i polej przygotowanym wcześniej dressingiem.
  • Przed samym podaniem delikatnie wymieszaj.

 

Autorką przepisu Sylwia Wiesenberg, mama dwójki dzieci, która na co dzień prowadzi zajęcia w samym sercu Nowego Jorku – w klubie Complete Body na Manhattanie. Jest twórczynią autorskiego systemu ćwiczeń o nazwie Tonique, który z każdym dniem staje się coraz bardziej popularny w Ameryce, a wkrótce może okazać się prawdziwym hitem także w Polsce. Metoda Tonique to cykl ćwiczeń, które pozwalają jednorazowo spalić nawet tysiąc kalorii, a przy okazji wzmacniają całe ciało.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Śledzie Kasi Klich
Przepis 34

Śledzie Kasi Klich

Śledź o korzennym posmaku

Rozśpiewany deser na lekkim rauszu Przepis 13

Rozśpiewany deser na lekkim rauszu

Takie ciasto rozweseli każdego

Sałatka z marynowanymi grzybami Przepis 14

Sałatka z marynowanymi grzybami

Grzybowo-ziemniaczane szaleństwo serwuj na obiad!

Pudding z bagietki Przepis 17

Pudding z bagietki

Pudding z bagietki? To możliwe nie tylko w Anglii

Zupa tajska Kasi Klich
Przepis 14

Zupa tajska Kasi Klich

Ogień w gardle!

Chrupiące płatki owsiane Przepis 210

Chrupiące płatki owsiane

Pyszne i proste śniadanie

Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

Bifeki faszerowane serem feta

Kotlety po grecku

Orzechowy gangster z Bronxu Przepis 63

Orzechowy gangster z Bronxu

Rozpływające się w ustach ciasto przypominające smakiem ulubione batoniki

tvnpix