zamknij

Ciabata z serem brie z ziołami...

Przepis

przekąska Rodzaj dania | wymaga pracy Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | nabiał Główny składnik | 50 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
i konfiturą z czerwonej cebuli
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: materiały promocyjne HochlandCiabata z serem brie z ziołami

Składniki

  • 4 sztuki bułki ciabaty
  • 1 sztuka sera brie z ziołami
  • 3 sztuki czerwonej cebuli
  • 2 łyżki żurawiny (w słoiku)
  • 1 łyżka miodu
  •  sól, pieprz
  • 50 ml czerwonego wina
  • 2 łyżki masła
  •  rukola
0
0
  • Rozgrzej masło na patelni.
  • Dodaj miód i pociętą w piórka cebulę.
  • Smaż około 5 min. a następnie dołóż żurawinę i dolej czerwone wino.
  • Całość dopraw i duś około 10 min.
  • Ciabatę przetnij wzdłuż na dwie połówki, ułóż na nich konfiturę, a w środek połóż plastry sera brie.
  • Udekoruj rukolą i złóż dwie połówki.
  • Można podawać na ciepło.

 

 

 

(Materiały promocyjne Hochland)

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Kotlety mielone na ostro Przepis 19

Kotlety mielone na ostro

Nowa wersja znanego dania

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach Przepis 21

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach

Nowa wersja podania tradycyjnej ryby

Kociołek łososiowo-pomidorowy Przepis 13

Kociołek łososiowo-pomidorowy

Przepyszna zupa — do wypróbowania!

Ryba w curry Przepis 15

Ryba w curry

Indie na talerzu

Puszyste ego Przepis 14

Puszyste ego

Rozpływający się w ustach krem z sosem malinowym

Corpus delicti końca lata Przepis 211

Corpus delicti końca lata

Przepyszny deser — słodki dzięki malinom i kwaśny dzięki cytrynie

Grillowany ser halloumi Przepis 41

Grillowany ser halloumi

Najlepszy podany z figami i orzechami

Szaszłyki wyborne Przepis 59

Szaszłyki wyborne

Nie tylko na sezon grillowy

tvnpix