zamknij

Ciabata z serem brie z ziołami...

Przepis

przekąska Rodzaj dania | wymaga pracy Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | nabiał Główny składnik | 50 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
i konfiturą z czerwonej cebuli
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: materiały promocyjne HochlandCiabata z serem brie z ziołami

Składniki

  • 4 sztuki bułki ciabaty
  • 1 sztuka sera brie z ziołami
  • 3 sztuki czerwonej cebuli
  • 2 łyżki żurawiny (w słoiku)
  • 1 łyżka miodu
  •  sól, pieprz
  • 50 ml czerwonego wina
  • 2 łyżki masła
  •  rukola
0
0
  • Rozgrzej masło na patelni.
  • Dodaj miód i pociętą w piórka cebulę.
  • Smaż około 5 min. a następnie dołóż żurawinę i dolej czerwone wino.
  • Całość dopraw i duś około 10 min.
  • Ciabatę przetnij wzdłuż na dwie połówki, ułóż na nich konfiturę, a w środek połóż plastry sera brie.
  • Udekoruj rukolą i złóż dwie połówki.
  • Można podawać na ciepło.

 

 

 

(Materiały promocyjne Hochland)

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Przysmak młodości Przepis 137

Przysmak młodości

Kanapka idealna!

Gulasz z kopytkami Przepis 197

Gulasz z kopytkami

Wieprzowina w aromatycznym gulaszu

Zupa tajska Kasi Klich
Przepis 14

Zupa tajska Kasi Klich

Ogień w gardle!

Pomidorki z karmelem i lodami Przepis 10

Pomidorki z karmelem i lodami

Deserowa wersja pomidora

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach Przepis 21

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach

Nowa wersja podania tradycyjnej ryby

Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką Przepis 10

Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką

Wołowina z pysznymi ziemniakami i sosem

Orzechowy gangster z Bronxu Przepis 63

Orzechowy gangster z Bronxu

Rozpływające się w ustach ciasto przypominające smakiem ulubione batoniki

Śledzie Kasi Klich
Przepis 34

Śledzie Kasi Klich

Śledź o korzennym posmaku

tvnpix