Czosnkowe bagietki
Przepis
śniadanie Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | pieczywo Główny składnik | 10 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcjiPieczywo na drugie śniadanie
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Składniki
- 100 g masła
- 4 ząbki czosnku, przeciśnięte
- 2 łyżki posiekanej pietruszki
- sól i pieprz
- 2 krótkie krótkie bagietki
0
0
Sposób przygotowania:
- Masło mieszaj z czosnkiem, pietruszką, solą i pieprzem.
- Bagietki natnij w poprzek, nacięcia wypełnij masłem.
- Owiń zwilżonym papierem do pieczenia.
- Piecz w rozgrzanym piekarniku do 180 stopni ok. 15 min.
Przepis z programu "Dzień Dobry TVN".
Autor przepisu: Piotr Kucharski.
Zainspiruj nas
Komentarze (0)
Dodaj komentarz do artykułu
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
pokaż wszystkie komentarze
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.