zamknij

Imbirowa lemoniada

Przepis

napój Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | owoce Główny składnik | 10 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 1 Ilość porcji
Melania Kozyra
Autor przepisu:
Letnie orzeźwienie
Ugotowałem to!1
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
1komentarz
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: Arkadiusz ŚcichockiImbirowa lemoniada

Składniki

  •  sok jabłkowy
  •  zmrożona woda gazowana
  •  świeży imbir
  •  lód
0
3

Sposób przygotowania:

  • Sok jabłkowy wymieszaj pół na pół z wodą gazowaną, dodaj lód i pokrojony imbir.

 

Inne przepisy:

 

Zainspiruj nas

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Bardzo dobra ta orzeźwiada. Zainspirowała mnie do zrobienia własnej gazowanki. Polecilbym tylko jeszcze dodanie syropu Kaskada. Z tą nazwą kojarzę taką dawną oranżadę, byłem bardzo mały kiedy była dostępna ale ze smaku to coś bardzo znajomego. Jabłko z lekką nutką pomarańczy jest niepowtarzalne, szczerze polecam.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

      Zobacz również

      Chrupiące płatki owsiane Przepis 210

      Chrupiące płatki owsiane

      Pyszne i proste śniadanie

      Babka ziemniaczana Przepis 27117

      Babka ziemniaczana

      Podlaski specjał

      Carpaccio z buraków Kasi Klich
      Przepis 66

      Carpaccio z buraków Kasi Klich

      Wytworna wersja pospolitego warzywa

      Puszyste ego Przepis 14

      Puszyste ego

      Rozpływający się w ustach krem z sosem malinowym

      Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego
      Przepis 22

      Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego

      Klasyka na twoim stole

      Sałatka z marynowanymi grzybami Przepis 14

      Sałatka z marynowanymi grzybami

      Grzybowo-ziemniaczane szaleństwo serwuj na obiad!

      Grillowany ser halloumi Przepis 41

      Grillowany ser halloumi

      Najlepszy podany z figami i orzechami

      Harira by Joseph Seeletso
      Przepis 61

      Harira by Joseph Seeletso

      Odrobina Afryki w twojej kuchni

      tvnpix