zamknij

Imbirowa lemoniada

Przepis

napój Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | owoce Główny składnik | 10 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 1 Ilość porcji
Melania Kozyra
Autor przepisu:
Letnie orzeźwienie
Ugotowałem to!1
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
1komentarz
Autor: Arkadiusz ŚcichockiImbirowa lemoniada

Składniki

  •  sok jabłkowy
  •  zmrożona woda gazowana
  •  świeży imbir
  •  lód
0
3

Sposób przygotowania:

  • Sok jabłkowy wymieszaj pół na pół z wodą gazowaną, dodaj lód i pokrojony imbir.

 

Inne przepisy:

 

Zainspiruj nas

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Bardzo dobra ta orzeźwiada. Zainspirowała mnie do zrobienia własnej gazowanki. Polecilbym tylko jeszcze dodanie syropu Kaskada. Z tą nazwą kojarzę taką dawną oranżadę, byłem bardzo mały kiedy była dostępna ale ze smaku to coś bardzo znajomego. Jabłko z lekką nutką pomarańczy jest niepowtarzalne, szczerze polecam.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

      Zobacz również

      Ryż, kasza i kurczak w pomidorach Przepis 10

      Ryż, kasza i kurczak w pomidorach

      Wszystko, co lubisz na jednym talerzu!

      Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

      Bifeki faszerowane serem feta

      Kotlety po grecku

      Przysmak młodości Przepis 137

      Przysmak młodości

      Kanapka idealna!

      Grillowany ser halloumi Przepis 41

      Grillowany ser halloumi

      Najlepszy podany z figami i orzechami

      Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego
      Przepis 22

      Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego

      Klasyka na twoim stole

      Orzechowy gangster z Bronxu Przepis 63

      Orzechowy gangster z Bronxu

      Rozpływające się w ustach ciasto przypominające smakiem ulubione batoniki

      Carpaccio z buraków Kasi Klich
      Przepis 66

      Carpaccio z buraków Kasi Klich

      Wytworna wersja pospolitego warzywa

      Rozśpiewany deser na lekkim rauszu Przepis 13

      Rozśpiewany deser na lekkim rauszu

      Takie ciasto rozweseli każdego

      tvnpix