zamknij

Jaja z kiełkami

Przepis

przystawka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | jajka Główny składnik | 10 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Faszerowane jaja w wersji fit
Ugotowałem to!2
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Autor: BBSJajo z kiełkami

Składniki

  • 4 jajka
  • 1 łyżka kiełków rzeżuchy
  • 1 łyżka  słonecznika
  • 2 łyżki  masła
  • sól do smaku
  • pieprz  do smaku
0
1

Sposób przygotowania:

Ugotuj jajka na twardo, obierz ze skorupki. Przetnij na pół i wyjmij żółtka. Posiekaj drobno kiełki, dodaj wraz z masłem, solą i pieprzem do żółtek.

Dobrze wymieszaj, nafaszeruj masą jajka. Podawaj z jajkami o innych smakach.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Harira by Joseph Seeletso
Przepis 61

Harira by Joseph Seeletso

Odrobina Afryki w twojej kuchni

Przysmak młodości Przepis 137

Przysmak młodości

Kanapka idealna!

Tatar ze śledzia
Przepis 13

Tatar ze śledzia

Rybna poezja na kromce pumpernikla

Babka ziemniaczana Przepis 27117

Babka ziemniaczana

Podlaski specjał

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach Przepis 21

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach

Nowa wersja podania tradycyjnej ryby

Chrupiące płatki owsiane Przepis 210

Chrupiące płatki owsiane

Pyszne i proste śniadanie

Wiśniowy drift Przepis 102

Wiśniowy drift

Sernik z sosem wiśniowym

Carpaccio z buraków Kasi Klich
Przepis 66

Carpaccio z buraków Kasi Klich

Wytworna wersja pospolitego warzywa

tvnpix