zamknij

Kolorowe szaszłyki

Przepis

przekąska Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | łosoś Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Wypróbujcie grillowane przysmaki Ani Starmach
Ugotowałem to!13
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Kolorowe szaszłyki
Kolorowe szaszłyki

Składniki

  • 200 g filetu z łososia
  • 1 czerwona papryka
  • 1 czerwona cebula
  • 150 g świeżego ananasa
  • pęczek pietruszki
  • szczypta oregano
  • do smaku sól
  • do smaku pieprz
0
12

Sposób przygotowania:

  • Łososia pokrój w kostkę.
  • Cebulę pokrój na ćwiartki. Paprykę i ananasa pokrój w kostkę. Wszystkie składniki wrzuć do miski. Dodaj przyprawy.
  • Kawałki nabijaj naprzemiennie na patyczki do szaszłyków, smaż na patelni grillowej około 2 minut z każdej strony.
Zainspiruj nas

Zobacz również

Orzechowy gangster z Bronxu Przepis 62

Orzechowy gangster z Bronxu

Rozpływające się w ustach ciasto przypominające smakiem ulubione batoniki

Kopytka Piotra Kucharskiego Przepis 2368

Kopytka Piotra Kucharskiego

Samodzielne danie lub przepyszny dodatek

Ośmiorniczki w sosie pomidorowym Piotra Kucharskiego Przepis 311

Ośmiorniczki w sosie pomidorowym Piotra Kucharskiego

Efektowne i proste danie

Pudding z bagietki Przepis 17

Pudding z bagietki

Pudding z bagietki? To możliwe nie tylko w Anglii

Carpaccio z buraków Kasi Klich
Przepis 66

Carpaccio z buraków Kasi Klich

Wytworna wersja pospolitego warzywa

Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

Bifeki faszerowane serem feta

Kotlety po grecku

Sarna w wielkim mieście Przepis 20

Sarna w wielkim mieście

Burgery z dziczyzną i nietypowym dżemem

Chrupiące płatki owsiane Przepis 210

Chrupiące płatki owsiane

Pyszne i proste śniadanie

tvnpix