zamknij

Konfitura z czerwonej cebuli

Przepis

sos Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | owoce Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Piotr  Kucharski
Autor przepisu:
Dodatek do mięs i serów
Ugotowałem to!1
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
5komentarzy
Konfitura z czerwonej cebuli
Autor: kulinarni.pl/3tv Konfitura z czerwonej cebuli i malin

Składniki

  • 3 czerwone cebule
  • 3 łyżki czerwonego octu winnego
  • 1 garść mrożonych malin (w sezonie świeże)
  • 1 łyżka cukru
  •  oliwa z oliwek
0
1

 

Sposób przygotowania:

  • Pokrój cebulę w piórka i podsmaż na 3 łyżkach oliwy aż będzie miękka
  • Dodaj maliny i duś całość przez chwilę
  • Dodaj ocet i cukier, duś aż całość będzie miała konsystencję syropu
  • Odstaw do ostygnięcia

 

Konfitura idealnie pasuje do pieczonego sera camembert:

 

Piotr Kucharski
Piotr Kucharski
Zainspiruj nas

Komentarze (5)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Hej. Do mięsa →Super. Bardzo smaczne.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      z malinami jeszcze nie robiłam, spróbuję w sezonie.

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          nie
          lubie cebuli wiec dla mnie fuj
          ein

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              ~Gość

              a kogo to obchodzi, co lubisz?! Świetny przepis, właśnie zrobiłem do steków.

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  ~Gość

                  a ja nie lubię ciebie.....fuj

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      Pomoc | Zasady forum
                      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

                      Zobacz również

                      Atletyczny kurczak Przepis 20

                      Atletyczny kurczak

                      Pomysł na lekkie drugie danie

                      Chleb orzechowy Przepis 112

                      Chleb orzechowy

                      Mamy sprawdzone patenty na pyszny, domowy chleb

                      Corpus delicti końca lata Przepis 211

                      Corpus delicti końca lata

                      Przepyszny deser — słodki dzięki malinom i kwaśny dzięki cytrynie

                      Ryba w curry Przepis 15

                      Ryba w curry

                      Indie na talerzu

                      Kociołek łososiowo-pomidorowy Przepis 14

                      Kociołek łososiowo-pomidorowy

                      Przepyszna zupa — do wypróbowania!

                      Niewinna sałata skazana na towarzystwo mafijnej Gruchy Przepis 20

                      Niewinna sałata skazana na towarzystwo mafijnej Gruchy

                      Ta sałatka przekona cię do pietruszki!

                      Kotlety mielone na ostro Przepis 19

                      Kotlety mielone na ostro

                      Nowa wersja znanego dania

                      Carpaccio z buraków Kasi Klich
                      Przepis 66

                      Carpaccio z buraków Kasi Klich

                      Wytworna wersja pospolitego warzywa

                      tvnpix