zamknij

Konfitura z czerwonej cebuli

Przepis

sos Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | owoce Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Piotr  Kucharski
Autor przepisu:
Dodatek do mięs i serów
Ugotowałem to!1
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
5komentarzy
Konfitura z czerwonej cebuli
Autor: kulinarni.pl/3tv Konfitura z czerwonej cebuli i malin

Składniki

  • 3 czerwone cebule
  • 3 łyżki czerwonego octu winnego
  • 1 garść mrożonych malin (w sezonie świeże)
  • 1 łyżka cukru
  •  oliwa z oliwek
0
1

 

Sposób przygotowania:

  • Pokrój cebulę w piórka i podsmaż na 3 łyżkach oliwy aż będzie miękka
  • Dodaj maliny i duś całość przez chwilę
  • Dodaj ocet i cukier, duś aż całość będzie miała konsystencję syropu
  • Odstaw do ostygnięcia

 

Konfitura idealnie pasuje do pieczonego sera camembert:

 

Piotr Kucharski
Piotr Kucharski
Zainspiruj nas

Komentarze (5)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Hej. Do mięsa →Super. Bardzo smaczne.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      z malinami jeszcze nie robiłam, spróbuję w sezonie.

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          nie
          lubie cebuli wiec dla mnie fuj
          ein

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              ~Gość

              a kogo to obchodzi, co lubisz?! Świetny przepis, właśnie zrobiłem do steków.

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  ~Gość

                  a ja nie lubię ciebie.....fuj

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      Pomoc | Zasady forum
                      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

                      Zobacz również

                      Chrupiące płatki owsiane Przepis 210

                      Chrupiące płatki owsiane

                      Pyszne i proste śniadanie

                      Wrobiona cielęcina osadzona na talerzu z gangiem borowików Przepis 80

                      Wrobiona cielęcina osadzona na talerzu z gangiem borowików

                      Klasyczne połączenie grzybów i mięsa

                      Harira by Joseph Seeletso
                      Przepis 61

                      Harira by Joseph Seeletso

                      Odrobina Afryki w twojej kuchni

                      Kolorowa samba warzywna Przepis 21

                      Kolorowa samba warzywna

                      Zdrowe i pyszne danie

                      Pizza polska w wersji królewskiej Grzegorza Łapanowskiego Przepis 116

                      Pizza polska w wersji królewskiej Grzegorza Łapanowskiego

                      Pizza godna królów

                      Wiśniowy drift Przepis 102

                      Wiśniowy drift

                      Sernik z sosem wiśniowym

                      Przysmak młodości Przepis 137

                      Przysmak młodości

                      Kanapka idealna!

                      Zupa tajska Kasi Klich
                      Przepis 14

                      Zupa tajska Kasi Klich

                      Ogień w gardle!

                      tvnpix