zamknij

Konfitura z czerwonej cebuli

Przepis

sos Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | owoce Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Piotr  Kucharski
Autor przepisu:
Dodatek do mięs i serów
Ugotowałem to!1
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
5komentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Konfitura z czerwonej cebuli
Autor: kulinarni.pl/3tv Konfitura z czerwonej cebuli i malin

Składniki

  • 3 czerwone cebule
  • 3 łyżki czerwonego octu winnego
  • 1 garść mrożonych malin (w sezonie świeże)
  • 1 łyżka cukru
  •  oliwa z oliwek
0
1

 

Sposób przygotowania:

  • Pokrój cebulę w piórka i podsmaż na 3 łyżkach oliwy aż będzie miękka
  • Dodaj maliny i duś całość przez chwilę
  • Dodaj ocet i cukier, duś aż całość będzie miała konsystencję syropu
  • Odstaw do ostygnięcia

 

Konfitura idealnie pasuje do pieczonego sera camembert:

 

Piotr Kucharski
Piotr Kucharski
Zainspiruj nas

Komentarze (5)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Hej. Do mięsa →Super. Bardzo smaczne.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      z malinami jeszcze nie robiłam, spróbuję w sezonie.

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          nie
          lubie cebuli wiec dla mnie fuj
          ein

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              ~Gość

              a kogo to obchodzi, co lubisz?! Świetny przepis, właśnie zrobiłem do steków.

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  ~Gość

                  a ja nie lubię ciebie.....fuj

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      Pomoc | Zasady forum
                      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

                      Zobacz również

                      Niewinna sałata skazana na towarzystwo mafijnej Gruchy Przepis 20

                      Niewinna sałata skazana na towarzystwo mafijnej Gruchy

                      Ta sałatka przekona cię do pietruszki!

                      Rozśpiewany deser na lekkim rauszu Przepis 13

                      Rozśpiewany deser na lekkim rauszu

                      Takie ciasto rozweseli każdego

                      Krem z brokułów z łososiem Przepis 1516

                      Krem z brokułów z łososiem

                      Zielono mi! Prosty przepis na pożywną zupę

                      Gulasz z kopytkami Przepis 197

                      Gulasz z kopytkami

                      Wieprzowina w aromatycznym gulaszu

                      Sałatka z marynowanymi grzybami Przepis 14

                      Sałatka z marynowanymi grzybami

                      Grzybowo-ziemniaczane szaleństwo serwuj na obiad!

                      Śledzie Kasi Klich
                      Przepis 34

                      Śledzie Kasi Klich

                      Śledź o korzennym posmaku

                      Tatar ze śledzia
                      Przepis 13

                      Tatar ze śledzia

                      Rybna poezja na kromce pumpernikla

                      Wiśniowy drift Przepis 102

                      Wiśniowy drift

                      Sernik z sosem wiśniowym

                      tvnpix