zamknij

Kotlety rybne

Przepis

drugie danie Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | łosoś Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Ryba w innej postaci
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: BBSKotlety rybne

Składniki

  •  olej do smażenia
  • 400 g filetu z łososia
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 1 łyżeczka drobno startej skórki z cytryny
  •  sól, pieprz
  • 1/2 łyżeczki koperku
0
0
  • Mięso ryby obierz z kości, zmiel w maszynce lub rozduś widelcem.
  • Dodaj bułkę tartą, jajko, koperek, skórkę z cytryny. Wyrabiaj masę.
  • Posyp deskę mąką, rozłóż masę rybną, lekko rozwałkuj, za pomocą metalowych foremek wytnij z masy dowolne kształty, ostrożnie przenieś na rozgrzany na patelni tłuszcz i smaż z obu stron.
  • Podawaj z sałatą i grillowanym bakłażanem.
Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Szaszłyki wyborne Przepis 59

Szaszłyki wyborne

Nie tylko na sezon grillowy

Przysmak młodości Przepis 137

Przysmak młodości

Kanapka idealna!

Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką Przepis 10

Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką

Wołowina z pysznymi ziemniakami i sosem

Kotleciki z brzoskwiniami Przepis 12

Kotleciki z brzoskwiniami

Dla tych, którzy lubią niebanalne połączenia

Chleb orzechowy Przepis 112

Chleb orzechowy

Mamy sprawdzone patenty na pyszny, domowy chleb

Atletyczny kurczak Przepis 20

Atletyczny kurczak

Pomysł na lekkie drugie danie

Zupa tajska Kasi Klich
Przepis 14

Zupa tajska Kasi Klich

Ogień w gardle!

Harira by Joseph Seeletso
Przepis 61

Harira by Joseph Seeletso

Odrobina Afryki w twojej kuchni

tvnpix