Kurczak w parmezanowej panierce
Przepis
drugie danie Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | drób Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 1 Ilość porcji
Autor przepisu:
Melania Kozyra
Smacznie i szybko
Ugotowałem to!3
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Składniki
- liście młodego szpinaku
- pomidorki koktajlowe
- 1 pierś z kurczaka
- starty parmezan
- rozstrzepane białko
- oliwa z oliwek
0
3
Sposób przygotowania:
Alternatywa dla schabowego
- Pierś kurczaka zanurz w białku, obtocz w parmezanie i krótko obsmaż na patelni
- Następnie włóż do rozgrzanego piekarnika i zapiecz ok 20 minut aż mięso będzie gotowe
- Kurczaka ułóż na liściach świeżego szpinaku, udekoruj porządną liczbą pomidorków
Komentarze (0)
Dodaj komentarz do artykułu
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
pokaż wszystkie komentarze
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.