zamknij

Orzeźwiające przekąski

Przepis

przekąska Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 1 godz. Czas przygotowania | szpinak Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
Podane na szpinaku
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: Materiały promocjne Fit&EasyOrzeźwiające przekąski podane na szpinaku

Składniki

  •  opakowanie szpinaku
  • 2 obrane i posiekane limonkie
  • obrany i posiekany kawałek imbiru (3cm)
  • 2 szalotki
  • odrobina świeżego lub suszonego chili
  • czubata łyżka posiekanych orzechów pinii lub ziemnych
  • 3 łyżki posiekanej świeżej kolendry
  • kilka kropel sosu ostrygowego lub worchester
  • odrobina miodu
0
0
  • W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki (drobno posiekane) poza szpinakiem.
  • Na półmisek wyłóż liście, na nie za pomocą łyżki przełóż przygotowaną wcześniej masę.
  • Przed podaniem wstaw przekąski na pół godziny do lodówki.
  • Aby zaostrzyć dodaj więcej chili.

 

 

 

 

(materiały promocyjne Fit & Easy)

Zainspiruj nas

Zobacz również

Kolorowa samba warzywna Przepis 21

Kolorowa samba warzywna

Zdrowe i pyszne danie

Burgery z musztardą i boczkiem Przepis 412

Burgery z musztardą i boczkiem

W klimacie amerykańskiego baru

Puszyste ego Przepis 14

Puszyste ego

Rozpływający się w ustach krem z sosem malinowym

Kanapki ze smażoną makrelą Przepis 150

Kanapki ze smażoną makrelą

Idealne na śniadanie lub kolację

Kotlety mielone na ostro Przepis 19

Kotlety mielone na ostro

Nowa wersja znanego dania

Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego
Przepis 22

Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego

Podany na delikatnym puree

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach Przepis 21

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach

Nowa wersja podania tradycyjnej ryby

Gulasz z fasolki z zielonym chili Przepis 62

Gulasz z fasolki z zielonym chili

Włącz warzywa strączkowe do swojej kuchni — to naprawdę zdrowe i smaczne!

tvnpix