zamknij

Owsianka z owocami

Przepis

śniadanie Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | ziarno Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | kuchnia polska Kuchnia | 2 Ilość porcji
Gotowana w soku jabłkowym
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Owsianka z owocami
Autor: Dzień Dobry TVN Kuchnia zbożowa Andrzeja Polana cz.3

Składniki

  • 200 g  płatków owsianych
  • ok. 50 ml soku jabłkowego
  • 1 łyżka miodu
  •  dowolne owoce
  • 100 g orzechów włoskich
0
0

Sposób przygotowania:

  • Sok jabłkowy podgrzej, ale nie gotuj.
  • Gorącym sokiem zalej płatki owsiane i odstaw, aby napęczniały.
  • Kiedy płatki nasiąkną sokiem i będą miękkie, połącz je z dowolnymi owocami, orzechami.
  • Polej miodem.

Przepis z programu "Dzień Dobry TVN".

Autor przepisu: Andrzej Polan.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Tatar ze śledzia
Przepis 13

Tatar ze śledzia

Rybna poezja na kromce pumpernikla

Atletyczny kurczak Przepis 20

Atletyczny kurczak

Pomysł na lekkie drugie danie

Pizza według Grzegorza Łapanowskiego
Przepis 1017

Pizza według Grzegorza Łapanowskiego

Najprostszy przepis na domową pizzę

Szaszłyki wyborne Przepis 59

Szaszłyki wyborne

Nie tylko na sezon grillowy

Ośmiorniczki w sosie pomidorowym Piotra Kucharskiego Przepis 313

Ośmiorniczki w sosie pomidorowym Piotra Kucharskiego

Efektowne i proste danie

Kurczak w boczku - Saltimbocca po polsku Piotra Kucharskiego Przepis 116

Kurczak w boczku - Saltimbocca po polsku Piotra Kucharskiego

Włoska potrawa w polskim wydaniu

Rozśpiewany deser na lekkim rauszu Przepis 13

Rozśpiewany deser na lekkim rauszu

Takie ciasto rozweseli każdego

Śledzie Kasi Klich
Przepis 34

Śledzie Kasi Klich

Śledź o korzennym posmaku

tvnpix