zamknij

Pesto według Tandemu

Przepis

przystawka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | warzywa Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | kuchnia włoska Kuchnia | powyżej 5 Ilość porcji
Tandem  Dominika Hoppe i Tomasz Seidler
Autor przepisu:
Z rukoli i pietruszki
Ugotowałem to!1
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
1komentarz
Autor: Tandempesto

Składniki

  • 1/2 opakowania  rukoli
  • 1 pęczek  pietruszki
  • 100 g  parmezanu
  • 100 g pestek  słonecznika
  • 1/2 łyżeczki  pieprzu cytrynowego
  •  oliwa z oliwek
0
0

Sposób przygotowania:

  • Wszystkie składniki zmiksuj na jednolitą masę, dolewając po trochu oliwy.
  • Jej ilość zależy od Twoich upodobań i preferowanej przez Ciebie konsystencji pesto.
Zainspiruj nas

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

ewa podbieslka przesisy Blog ROKU 2013

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

      Zobacz również

      Rozśpiewany deser na lekkim rauszu Przepis 13

      Rozśpiewany deser na lekkim rauszu

      Takie ciasto rozweseli każdego

      Tatar ze śledzia
      Przepis 13

      Tatar ze śledzia

      Rybna poezja na kromce pumpernikla

      Przysmak młodości Przepis 137

      Przysmak młodości

      Kanapka idealna!

      Orzechowy gangster z Bronxu Przepis 63

      Orzechowy gangster z Bronxu

      Rozpływające się w ustach ciasto przypominające smakiem ulubione batoniki

      Zupa tajska Kasi Klich
      Przepis 14

      Zupa tajska Kasi Klich

      Ogień w gardle!

      Bruschetta z fasolą
      Przepis 12

      Bruschetta z fasolą

      Specjalność Włochów na przystawkę

      Ryba w curry Przepis 15

      Ryba w curry

      Indie na talerzu

      Śledzie Kasi Klich
      Przepis 34

      Śledzie Kasi Klich

      Śledź o korzennym posmaku

      tvnpix