Pesto według Tandemu
Przepis
przystawka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | warzywa Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | kuchnia włoska Kuchnia | powyżej 5 Ilość porcji
Autor przepisu:
Tandem Dominika Hoppe i Tomasz Seidler
Z rukoli i pietruszki
Ugotowałem to!1
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
1komentarz
Składniki
- 1/2 opakowania rukoli
- 1 pęczek pietruszki
- 100 g parmezanu
- 100 g pestek słonecznika
- 1/2 łyżeczki pieprzu cytrynowego
- oliwa z oliwek
0
0
Sposób przygotowania:
- Wszystkie składniki zmiksuj na jednolitą masę, dolewając po trochu oliwy.
- Jej ilość zależy od Twoich upodobań i preferowanej przez Ciebie konsystencji pesto.
Komentarze (1)
Dodaj komentarz do artykułu
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
pokaż wszystkie komentarze
ewa podbieslka przesisy Blog ROKU 2013
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.