zamknij

Pikantna pasta

Przepis

sos Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | cebula Główny składnik | 10 zł Koszt przygotowania | kuchnia niemiecka Kuchnia | 4 Ilość porcji
Obatzda - bawarska pasta serowa
Ugotowałem to!1
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
1komentarz
Pikantna pasta
Autor: StockFood/AgencjaFree. Pikantna pasta

Składniki

  • 50 g masła
  • 1 mała cebula
  • 200 g sera camembert
  • 1 łyżeczka mielonej słodkiej papryki
  •  sól
  •  świeżo zmielony pieprz
  •  mielony kminek
  • 2- 3 łyżki mleka
0
3

 

Sposób przygotowania:

  • Utrzyj masło na puszysty krem.
  • Obierz cebulę i pokrój w krążki.
  • W misce rozgnieć Camembert widelcem.
  • Dodaj masło.
  • Następnie dodaj mieloną paprykę, sól, pieprz, kminek i dokładnie wymieszaj.
  • Stopniowo dodawaj mleko.
  • Podawaj z dodatkiem cebuli.

Zainspiruj nas

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Pizza według Grzegorza Łapanowskiego
Przepis 1017

Pizza według Grzegorza Łapanowskiego

Najprostszy przepis na domową pizzę

Knedle ze śliwkami Przepis 1262

Knedle ze śliwkami

Przepis na słodki obiad

Grillowany ser halloumi Przepis 41

Grillowany ser halloumi

Najlepszy podany z figami i orzechami

Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego
Przepis 22

Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego

Klasyka na twoim stole

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach Przepis 21

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach

Nowa wersja podania tradycyjnej ryby

Zupa tajska Kasi Klich
Przepis 14

Zupa tajska Kasi Klich

Ogień w gardle!

Burgery z musztardą i boczkiem Przepis 412

Burgery z musztardą i boczkiem

W klimacie amerykańskiego baru

Sarna w wielkim mieście Przepis 20

Sarna w wielkim mieście

Burgery z dziczyzną i nietypowym dżemem

tvnpix