zamknij

Podwójnie zielona sałatka z kiwi

Przepis

sałatka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | owoce Główny składnik | 10 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 1 Ilość porcji
toffeenutbar
Autor przepisu:
Miska pełna zdrowia
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
1komentarz
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: toffeenutbarPodwójnie zielona sałatka z kiwi

Składniki

  • pół miseczki świeżej rukoli
  • 1/2 kulki mozarelli
  • 1 małe kiwi
  • duża garść orzechów laskowych
  • kilka kropli oliwy z oliwek
  • łyżeczka soku z cytryny
0
1

 

Sposób przygotowania:

  • Kiwi oraz mozzarellę pokrój, wrzuć do miseczki z umyta rukolą oraz orzechami laskowymi.
  • Wymieszaj oliwę z oliwek z łyżeczką soku z cytryny.
  • Wymieszaj całość. Możesz udekorować plasterkami kiwi.

 

 

Zainspiruj nas

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Super sałatka, muszę wypróbować, w Lidlu czsami pjawia się mozzarella light, sałatka będzie wtedy jeszcze lżejsza.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

      Zobacz również

      Burgery z musztardą i boczkiem Przepis 412

      Burgery z musztardą i boczkiem

      W klimacie amerykańskiego baru

      Chleb z płatkami owsianymi Przepis 173

      Chleb z płatkami owsianymi

      Zrób piekarnię w swoim domu. To naprawdę nie jest trudne!

      Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

      Bifeki faszerowane serem feta

      Kotlety po grecku

      Carpaccio z buraków Kasi Klich
      Przepis 66

      Carpaccio z buraków Kasi Klich

      Wytworna wersja pospolitego warzywa

      Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego
      Przepis 22

      Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego

      Klasyka na twoim stole

      Pudding z bagietki Przepis 17

      Pudding z bagietki

      Pudding z bagietki? To możliwe nie tylko w Anglii

      Sałatka z marynowanymi grzybami Przepis 14

      Sałatka z marynowanymi grzybami

      Grzybowo-ziemniaczane szaleństwo serwuj na obiad!

      Corpus delicti końca lata Przepis 211

      Corpus delicti końca lata

      Przepyszny deser — słodki dzięki malinom i kwaśny dzięki cytrynie

      tvnpix