zamknij

Pomidory nadziewane twarożkiem i rzeżuchą

Przepis

przystawka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | warzywa Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
Urozmaicenie twojego śniadania
Ugotowałem to!3
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
8komentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: StockFood/AgencjaFreePomidory nadziewane twarożkiem i rzeżuchą

Składniki

  • 15 małych pomidorów
  • 15 czarnych oliwek bez pestek
  • 150 g twarożku
  •  sól
  • świeżo zmielony pieprz
  •  rzeżucha
0
4

 

Sposób przygotowania:

Przepis na 15 sztuk

  • Pomidory umyj, odetnij pokrywkę i delikatnie łyżeczką wydrąż miąższ.
  • Do każdego pomidora dodaj oliwkę.
  • Twarożek dopraw solą i pieprzem.
  • Nadziewaj pomidory twarożkiem i ozdób dużą ilością rzeżuchy.
Zainspiruj nas

Komentarze (8)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Polecam sama robiłam

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      poprawcie blad ortograficzny, rzerzucha w skladnikach..

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          Napewno pyszne, tylko kwasu moczanowego w stawach się trochę odłoży...

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              ~Gość

              ekstra na śniadanie. A może feta do środka?

              • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                  0
                • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                    0
                  • zgłoś naruszenie
                  ~Gość

                  oliwki są w środku, żeby smak był lepszy

                  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                      0
                    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                        0
                      • zgłoś naruszenie
                      ~Gość

                      oliwka jest w środku

                      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                          0
                        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                            0
                          • zgłoś naruszenie
                          ~Gość

                          A gdzie czarne oliwki poza przepisem :-)

                          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
                              0
                            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                                0
                              • zgłoś naruszenie
                              Pomoc | Zasady forum
                              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

                              Zobacz również

                              Śledzie Kasi Klich
                              Przepis 34

                              Śledzie Kasi Klich

                              Śledź o korzennym posmaku

                              Rozśpiewany deser na lekkim rauszu Przepis 13

                              Rozśpiewany deser na lekkim rauszu

                              Takie ciasto rozweseli każdego

                              Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego
                              Przepis 22

                              Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego

                              Podany na delikatnym puree

                              Wiśniowy drift Przepis 102

                              Wiśniowy drift

                              Sernik z sosem wiśniowym

                              Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką Przepis 10

                              Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką

                              Wołowina z pysznymi ziemniakami i sosem

                              Sałatka z marynowanymi grzybami Przepis 14

                              Sałatka z marynowanymi grzybami

                              Grzybowo-ziemniaczane szaleństwo serwuj na obiad!

                              Deser z mrożonych truskawek Przepis 17

                              Deser z mrożonych truskawek

                              Truskawkowe szaleństwo na poprawę nastroju

                              Harira by Joseph Seeletso
                              Przepis 61

                              Harira by Joseph Seeletso

                              Odrobina Afryki w twojej kuchni

                              tvnpix