zamknij

Poranny koktajl

Przepis

koktajl Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | owoce Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Piotr  Kucharski
Autor przepisu:
Szybki i zdrowy
Ugotowałem to!8
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
3komentarze
Autor: Jan Kucharzyk/DDTVN/East NewsPoranny koktajl

Składniki

  • 1 banan
  • 1 jabłko
  • 200 g truskawek (mrożone lub świeże)
  • 200 ml naturalnego jogurtu
  • 2 łyżki miodu
  • 2 łyżki zarodków pszennych
0
3

 

 

Sposób przygotowania:

  • Banana i jabłko obierz
  • Wszystkie składniki umieść w robocie kuchennym lub blenderze
  • Miksuj aż powstanie gładki, jednolity napój
  • Gotowe:)

Autor przepisu: Piotr Kucharski

Przepis przygotowany podczas programu "Dzień Dobry TVN"

 


Zainspiruj nas

Komentarze (3)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

hm to może być niezłe

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      po wygiądzie miam a czy naprade jest pyszne

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          Pomoc | Zasady forum
          Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

          Zobacz również

          Śledzie Kasi Klich
          Przepis 34

          Śledzie Kasi Klich

          Śledź o korzennym posmaku

          Grillowany ser halloumi Przepis 41

          Grillowany ser halloumi

          Najlepszy podany z figami i orzechami

          Sarna w wielkim mieście Przepis 20

          Sarna w wielkim mieście

          Burgery z dziczyzną i nietypowym dżemem

          Harira by Joseph Seeletso
          Przepis 61

          Harira by Joseph Seeletso

          Odrobina Afryki w twojej kuchni

          Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

          Bifeki faszerowane serem feta

          Kotlety po grecku

          Wiśniowy drift Przepis 102

          Wiśniowy drift

          Sernik z sosem wiśniowym

          Ryba w curry Przepis 15

          Ryba w curry

          Indie na talerzu

          Zupa tajska Kasi Klich
          Przepis 14

          Zupa tajska Kasi Klich

          Ogień w gardle!

          tvnpix