zamknij

Posypka ziołowa - DeliEs

Przepis

przyprawy Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | przyprawy Główny składnik | 10 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
Zdrowa, smakowita posypka do zupy, sałaty i na chleb z masłem
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: Monika Motorposypka ziołowa
0
0

Sposób przygotowania:

Natkę pietruszki umyj i drobno posiekaj. Listki rozmarynu pokrój na krótkie kawałki, a tymianek
oskub z łodyżek. Wymieszaj zioła z solą morską. Posypuj!

 

***

Przepis przygotowała dla nas restauracja Delikatesy Esencja z Warszawy. Prowadzą ją Joanna Pawełczak i Piotr Czyrny. Zmieniają menu co miesiąc - zgodnie z sezonem. W ich karcie znajdziecie produkty od drobnych, lokalnych wytwórców

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Kotleciki z brzoskwiniami Przepis 12

Kotleciki z brzoskwiniami

Dla tych, którzy lubią niebanalne połączenia

Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego
Przepis 22

Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego

Podany na delikatnym puree

Puszyste ego Przepis 14

Puszyste ego

Rozpływający się w ustach krem z sosem malinowym

Ryba w curry Przepis 15

Ryba w curry

Indie na talerzu

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach Przepis 21

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach

Nowa wersja podania tradycyjnej ryby

Kopytka Piotra Kucharskiego Przepis 2368

Kopytka Piotra Kucharskiego

Samodzielne danie lub przepyszny dodatek

Szaszłyki wyborne Przepis 59

Szaszłyki wyborne

Nie tylko na sezon grillowy

Harira by Joseph Seeletso
Przepis 61

Harira by Joseph Seeletso

Odrobina Afryki w twojej kuchni

tvnpix