zamknij

Sajgonki inaczej

Przepis

przystawka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | drób Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | kuchnia chińska Kuchnia | 2 Ilość porcji
Autor przepisu:
Domowy pomysł na kuchnię chińską
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
1komentarz
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: cytryneczkaaSajgonki inaczej

Składniki

  • 1 opakowanie papieru ryżowego
  • (do posypania kurczaka) przyprawy typu warzywko
  • ok. 1kg piersi kurczaka
  • do smażenia olej
0
0

 

Sposób przygotowania:

  • Papier ryżowy namocz w wodzie i odłóż aby się odsączył.
  • Pierś z kurczaka oczyść, posyp warzywkiem.
  • Kurczaka umieść na papierze ryżowym, owiń i smaż na rozgrzanym oleju.
  • Smacznego!

Zainspiruj nas

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Ja robię bardziej tradycyjne, z mięsem mielonym, kapustą, grzybkami, fasolką i pędami bambusa, w Lidlu był teraz tydzień azjatycki, kupiłam fajne sosy i kilka orientalnych przypraw.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

      Zobacz również

      Ryż, kasza i kurczak w pomidorach Przepis 10

      Ryż, kasza i kurczak w pomidorach

      Wszystko, co lubisz na jednym talerzu!

      Chleb orzechowy Przepis 112

      Chleb orzechowy

      Mamy sprawdzone patenty na pyszny, domowy chleb

      Pizza według Grzegorza Łapanowskiego
      Przepis 1017

      Pizza według Grzegorza Łapanowskiego

      Najprostszy przepis na domową pizzę

      Carpaccio z buraków Kasi Klich
      Przepis 66

      Carpaccio z buraków Kasi Klich

      Wytworna wersja pospolitego warzywa

      Szaszłyki wyborne Przepis 59

      Szaszłyki wyborne

      Nie tylko na sezon grillowy

      Gulasz z fasolki z zielonym chili Przepis 62

      Gulasz z fasolki z zielonym chili

      Włącz warzywa strączkowe do swojej kuchni — to naprawdę zdrowe i smaczne!

      Śledzie Kasi Klich
      Przepis 34

      Śledzie Kasi Klich

      Śledź o korzennym posmaku

      Wrobiona cielęcina osadzona na talerzu z gangiem borowików Przepis 80

      Wrobiona cielęcina osadzona na talerzu z gangiem borowików

      Klasyczne połączenie grzybów i mięsa

      tvnpix