zamknij

Sajgonki inaczej

Przepis

przystawka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | drób Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | kuchnia chińska Kuchnia | 2 Ilość porcji
Autor przepisu:
Domowy pomysł na kuchnię chińską
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
1komentarz
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: cytryneczkaaSajgonki inaczej

Składniki

  • 1 opakowanie papieru ryżowego
  • (do posypania kurczaka) przyprawy typu warzywko
  • ok. 1kg piersi kurczaka
  • do smażenia olej
0
0

 

Sposób przygotowania:

  • Papier ryżowy namocz w wodzie i odłóż aby się odsączył.
  • Pierś z kurczaka oczyść, posyp warzywkiem.
  • Kurczaka umieść na papierze ryżowym, owiń i smaż na rozgrzanym oleju.
  • Smacznego!

Zainspiruj nas

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
~Gość

Ja robię bardziej tradycyjne, z mięsem mielonym, kapustą, grzybkami, fasolką i pędami bambusa, w Lidlu był teraz tydzień azjatycki, kupiłam fajne sosy i kilka orientalnych przypraw.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

      Zobacz również

      Gulasz z fasolki z zielonym chili Przepis 62

      Gulasz z fasolki z zielonym chili

      Włącz warzywa strączkowe do swojej kuchni — to naprawdę zdrowe i smaczne!

      Ryba w curry Przepis 15

      Ryba w curry

      Indie na talerzu

      Champion cyklistów Przepis 16

      Champion cyklistów

      Niebanalna szarlotka

      Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego
      Przepis 22

      Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego

      Podany na delikatnym puree

      Kurczak w boczku - Saltimbocca po polsku Piotra Kucharskiego Przepis 116

      Kurczak w boczku - Saltimbocca po polsku Piotra Kucharskiego

      Włoska potrawa w polskim wydaniu

      Bruschetta z fasolą
      Przepis 12

      Bruschetta z fasolą

      Specjalność Włochów na przystawkę

      Karp w sosie grzybowym Ani Starmach Przepis 21

      Karp w sosie grzybowym Ani Starmach

      Nowa wersja podania tradycyjnej ryby

      Zupa tajska Kasi Klich
      Przepis 14

      Zupa tajska Kasi Klich

      Ogień w gardle!

      tvnpix