zamknij

Sałatka z fasolki

Przepis

sałatka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | warzywa Główny składnik | 10 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Z orzeźwiającym sosem
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: Tata Studio/Arkadiusz ŚcichockiSałatka z fasolki

Składniki

  • 1 kg zielonej fasoli
  • 1 duża cebula cukrowa
  •  natka pietruszki
  •  sos:
  •  sok z jednej cytryny
  • 2 łyżki musztardy Dijon
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka cukru
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
0
0

 

Sposób przygotowania:

  • Fasolkę umyj, obierz i ugotuj Odstaw do ostygnięcia.
  • Cebulę pokrój drobno.
  • Pietruszkę pokrój.
  • Wymieszaj składniki sosu.
  • Fasolkę pokrój, dodaj cebulę, pietruszkę, zalej sosem i wymieszaj.

Autor przepisu: Melania Kozyra

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Tatar ze śledzia
Przepis 13

Tatar ze śledzia

Rybna poezja na kromce pumpernikla

Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego
Przepis 22

Smażony solony śledź Piotra Kucharskiego

Podany na delikatnym puree

Knedle ze śliwkami Przepis 1262

Knedle ze śliwkami

Przepis na słodki obiad

Wiśniowy drift Przepis 102

Wiśniowy drift

Sernik z sosem wiśniowym

Puszyste ego Przepis 14

Puszyste ego

Rozpływający się w ustach krem z sosem malinowym

Pomidorki z karmelem i lodami Przepis 10

Pomidorki z karmelem i lodami

Deserowa wersja pomidora

Ryba w curry Przepis 15

Ryba w curry

Indie na talerzu

Wrobiona cielęcina osadzona na talerzu z gangiem borowików Przepis 80

Wrobiona cielęcina osadzona na talerzu z gangiem borowików

Klasyczne połączenie grzybów i mięsa

tvnpix