zamknij

Sałatka z kopru włoskiego

Przepis

sałatka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | zioła Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
Z roszponką, pistacjami i jogurtem naturalnym
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: Sylwia Wiesenberg | Materiały promocyjne Fit & EasySałatka z kopru włoskiego

Składniki

  • 1 bulwa kopru włoskiego
  • 1 opakowanie Roszponki Fit&Easy
  • sok z 1/2  cytryny
  • 150g jogurtu naturalnego bez cukru
  • 2 łyżki pistacji (ewentualnie łuskanych orzechów włoskich)
  • 1 mały pęczek świeżego kopru
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • szczypta soli morskiej do smaku
0
0
  • Umyty koper włoski pokrój na bardzo cienkie plasterki i ułóż na talerzu razem z roszponką Fit&Easy.
  • Skrop sokiem z cytryny.
  • Jogurt naturalny połącz z oliwą z oliwek, sokiem z cytryny, pokruszonymi pistacjami i świeżo siekanym koprem.
  • Sałatkę skrop przygotowanym sosem i oprósz solą morską.

Idealnie komponuje się z Quinoa.

 

Autorką przepisu Sylwia Wiesenberg, mama dwójki dzieci, która na co dzień prowadzi zajęcia w samym sercu Nowego Jorku – w klubie Complete Body na Manhattanie. Jest twórczynią autorskiego systemu ćwiczeń o nazwie Tonique, który z każdym dniem staje się coraz bardziej popularny w Ameryce, a wkrótce może okazać się prawdziwym hitem także w Polsce. Metoda Tonique to cykl ćwiczeń, które pozwalają jednorazowo spalić nawet tysiąc kalorii, a przy okazji wzmacniają całe ciało.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Burgery z musztardą i boczkiem Przepis 412

Burgery z musztardą i boczkiem

W klimacie amerykańskiego baru

Niewinna sałata skazana na towarzystwo mafijnej Gruchy Przepis 20

Niewinna sałata skazana na towarzystwo mafijnej Gruchy

Ta sałatka przekona cię do pietruszki!

Tatar ze śledzia
Przepis 13

Tatar ze śledzia

Rybna poezja na kromce pumpernikla

Gulasz z fasolki z zielonym chili Przepis 62

Gulasz z fasolki z zielonym chili

Włącz warzywa strączkowe do swojej kuchni — to naprawdę zdrowe i smaczne!

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach Przepis 21

Karp w sosie grzybowym Ani Starmach

Nowa wersja podania tradycyjnej ryby

Carpaccio z buraków Kasi Klich
Przepis 66

Carpaccio z buraków Kasi Klich

Wytworna wersja pospolitego warzywa

Bruschetta z fasolą
Przepis 12

Bruschetta z fasolą

Specjalność Włochów na przystawkę

Knedle ze śliwkami Przepis 1262

Knedle ze śliwkami

Przepis na słodki obiad

tvnpix