zamknij

Sałatka z kopru włoskiego

Przepis

sałatka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | zioła Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
Z roszponką, pistacjami i jogurtem naturalnym
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Autor: Sylwia Wiesenberg | Materiały promocyjne Fit & EasySałatka z kopru włoskiego

Składniki

  • 1 bulwa kopru włoskiego
  • 1 opakowanie Roszponki Fit&Easy
  • sok z 1/2  cytryny
  • 150g jogurtu naturalnego bez cukru
  • 2 łyżki pistacji (ewentualnie łuskanych orzechów włoskich)
  • 1 mały pęczek świeżego kopru
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • szczypta soli morskiej do smaku
0
0
  • Umyty koper włoski pokrój na bardzo cienkie plasterki i ułóż na talerzu razem z roszponką Fit&Easy.
  • Skrop sokiem z cytryny.
  • Jogurt naturalny połącz z oliwą z oliwek, sokiem z cytryny, pokruszonymi pistacjami i świeżo siekanym koprem.
  • Sałatkę skrop przygotowanym sosem i oprósz solą morską.

Idealnie komponuje się z Quinoa.

 

Autorką przepisu Sylwia Wiesenberg, mama dwójki dzieci, która na co dzień prowadzi zajęcia w samym sercu Nowego Jorku – w klubie Complete Body na Manhattanie. Jest twórczynią autorskiego systemu ćwiczeń o nazwie Tonique, który z każdym dniem staje się coraz bardziej popularny w Ameryce, a wkrótce może okazać się prawdziwym hitem także w Polsce. Metoda Tonique to cykl ćwiczeń, które pozwalają jednorazowo spalić nawet tysiąc kalorii, a przy okazji wzmacniają całe ciało.

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Carpaccio z buraków Kasi Klich
Przepis 66

Carpaccio z buraków Kasi Klich

Wytworna wersja pospolitego warzywa

Bruschetta z fasolą
Przepis 12

Bruschetta z fasolą

Specjalność Włochów na przystawkę

Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego
Przepis 22

Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego

Klasyka na twoim stole

Puszyste ego Przepis 14

Puszyste ego

Rozpływający się w ustach krem z sosem malinowym

Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką Przepis 10

Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką

Wołowina z pysznymi ziemniakami i sosem

Sarna w wielkim mieście Przepis 20

Sarna w wielkim mieście

Burgery z dziczyzną i nietypowym dżemem

Gulasz z kopytkami Przepis 197

Gulasz z kopytkami

Wieprzowina w aromatycznym gulaszu

Gulasz z fasolki z zielonym chili Przepis 62

Gulasz z fasolki z zielonym chili

Włącz warzywa strączkowe do swojej kuchni — to naprawdę zdrowe i smaczne!

tvnpix