zamknij

Śledzie Kasi Klich

Przepis

przystawka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | ryby Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | kuchnia polska Kuchnia | 3 Ilość porcji
Śledź o korzennym posmaku
Ugotowałem to!18
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
4komentarze
Śledzie Kasi Klich
Zupa tajska carpaccio śledzik Kasi Klich

Składniki

  • 1 opakowanie śledzia w oleju
  • 1 jabłko
  • kilka kropel octu balsamicznego
  • kawełek korzenia świeżego imbiru
  • garść orzechów włoskich
  • kilka kromek pumpernikla
  • odrobina kiełków do przybrania
  • do mięsa żurawina lub borówka
0
17

Sposób przygotowania:


Śledzie odsączamy z oleju i drobno kroimy. Dodajemy starty imbir i posiekane orzechy. Wszystko razem mieszamy i układamy na purpelniklu. Na wierzchu kładziemy wcześniej upieczone plastry jabłka i przystrajamy kiełkami.

Zainspiruj nas

Komentarze (4)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Michał2525
Michał2525

super przepis

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      ~Gość

      TEN PRZEPIS NA ŚLEDZIE JEST NIE DO PRZYJĘCIA

      • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
          0
        • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
            0
          • zgłoś naruszenie
          ~Gość

          szału nie ma,
          a po co ten ocet balsamiczny oraz żurawina i borówka?
          czy ktoś to czyta przed umieszczeniem na stronie?

          • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
              0
            • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
                0
              • zgłoś naruszenie
              Pomoc | Zasady forum
              Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

              Zobacz również

              Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego
              Przepis 22

              Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego

              Klasyka na twoim stole

              Niewinna sałata skazana na towarzystwo mafijnej Gruchy Przepis 20

              Niewinna sałata skazana na towarzystwo mafijnej Gruchy

              Ta sałatka przekona cię do pietruszki!

              Pomidorki z karmelem i lodami Przepis 10

              Pomidorki z karmelem i lodami

              Deserowa wersja pomidora

              Przysmak młodości Przepis 137

              Przysmak młodości

              Kanapka idealna!

              Atletyczny kurczak Przepis 20

              Atletyczny kurczak

              Pomysł na lekkie drugie danie

              Pizza polska w wersji królewskiej Grzegorza Łapanowskiego Przepis 116

              Pizza polska w wersji królewskiej Grzegorza Łapanowskiego

              Pizza godna królów

              Carpaccio z buraków Kasi Klich
              Przepis 66

              Carpaccio z buraków Kasi Klich

              Wytworna wersja pospolitego warzywa

              Champion cyklistów Przepis 16

              Champion cyklistów

              Niebanalna szarlotka

              tvnpix