zamknij

Szparagowe tosty

Przepis

śniadanie Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | szparagi Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Idealne na majowe śniadanie
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Szparagowe tosty
Autor: Dzień Dobry TVN Szparagi w kuchnia (Anna Starmach): Tosty i tartaletki ze szparagami

Składniki

  • 8 kromek chleba
  • 4 jajka
  • 1 pęczek szparagów (białych lub zielonych)
  • 8 plastrów  szynki parmeńskiej
  • 100 ml beszamelu
  • 100 g koziego sera
0
0

 

Sposób przygotowania:

  • Szparagi gotuj al dente.
  • Na 4 tostach połóż plasterki sera, szynki, kilka szparagów, przykryj je kromką chleba, polej odrobiną beszamelu i zapiecz przez kilka minut w piekarniku.
  • Podaj z jajkiem w koszulce lub usmażonym na patelni.

Przepis z programu "Dzień Dobry TVN".

Autor: Anna Starmach.


 

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Kaczka pływaczka Przepis 30

Kaczka pływaczka

Kaczka i ziemniaki na słodko

Gulasz z fasolki z zielonym chili Przepis 62

Gulasz z fasolki z zielonym chili

Włącz warzywa strączkowe do swojej kuchni — to naprawdę zdrowe i smaczne!

Ryż, kasza i kurczak w pomidorach Przepis 10

Ryż, kasza i kurczak w pomidorach

Wszystko, co lubisz na jednym talerzu!

Carpaccio z buraków Kasi Klich
Przepis 66

Carpaccio z buraków Kasi Klich

Wytworna wersja pospolitego warzywa

Przysmak młodości Przepis 137

Przysmak młodości

Kanapka idealna!

Zupa tajska Kasi Klich
Przepis 14

Zupa tajska Kasi Klich

Ogień w gardle!

Śledzie Kasi Klich
Przepis 34

Śledzie Kasi Klich

Śledź o korzennym posmaku

Rozśpiewany deser na lekkim rauszu Przepis 13

Rozśpiewany deser na lekkim rauszu

Takie ciasto rozweseli każdego

tvnpix