zamknij

Szparagowe tosty

Przepis

śniadanie Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | szparagi Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 2 Ilość porcji
Idealne na majowe śniadanie
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Szparagowe tosty
Autor: Dzień Dobry TVN Szparagi w kuchnia (Anna Starmach): Tosty i tartaletki ze szparagami

Składniki

  • 8 kromek chleba
  • 4 jajka
  • 1 pęczek szparagów (białych lub zielonych)
  • 8 plastrów  szynki parmeńskiej
  • 100 ml beszamelu
  • 100 g koziego sera
0
0

 

Sposób przygotowania:

  • Szparagi gotuj al dente.
  • Na 4 tostach połóż plasterki sera, szynki, kilka szparagów, przykryj je kromką chleba, polej odrobiną beszamelu i zapiecz przez kilka minut w piekarniku.
  • Podaj z jajkiem w koszulce lub usmażonym na patelni.

Przepis z programu "Dzień Dobry TVN".

Autor: Anna Starmach.


 

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Ośmiorniczki w sosie pomidorowym Piotra Kucharskiego Przepis 311

Ośmiorniczki w sosie pomidorowym Piotra Kucharskiego

Efektowne i proste danie

Babka ziemniaczana Przepis 27117

Babka ziemniaczana

Podlaski specjał

Kanapki ze smażoną makrelą Przepis 150

Kanapki ze smażoną makrelą

Idealne na śniadanie lub kolację

Pizza polska w wersji królewskiej Grzegorza Łapanowskiego Przepis 116

Pizza polska w wersji królewskiej Grzegorza Łapanowskiego

Pizza godna królów

Tatar ze śledzia
Przepis 13

Tatar ze śledzia

Rybna poezja na kromce pumpernikla

Harira by Joseph Seeletso
Przepis 61

Harira by Joseph Seeletso

Odrobina Afryki w twojej kuchni

Corpus delicti końca lata Przepis 211

Corpus delicti końca lata

Przepyszny deser — słodki dzięki malinom i kwaśny dzięki cytrynie

Carpaccio z buraków Kasi Klich
Przepis 66

Carpaccio z buraków Kasi Klich

Wytworna wersja pospolitego warzywa

tvnpix