zamknij

Tapas z oliwek

Przepis

przystawka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | warzywa Główny składnik | 20 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | powyżej 5 Ilość porcji
Doskonała przystawka na domowe przyjęcie i nie tylko.
Ugotowałem to!4
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
1komentarz
Jeśli chcesz dodać
przepis/inspiracje do ulubionych
zarejestruj się lub zaloguj
Tapas z oliwek wg Marka Kościkiewicza

Składniki

  • 1 słoiczek zielonych oliwek
  • 1 słoiczek marynowanej papryczki chili
  • 1 puszka anchois
  • 1 słoiczek marynowanej cebulki perłowej
0
4

Sposób przygotowania :

  • Na wykałaczki nałoż jedną oliwkę, pokrojony kawałek papryczki, kawałek anchois i pokrojony plasterek cebulki.
  • Tapas możemy także stworzyć z innych składników.
  • Oto propozycje :
  • propozycja II
  • Filetowana pomarańcza, hiszpańska oliwka czarna, hiszpańska oliwa
  • propozycja III
  • Hiszpańskie oliwki zielone, grillowana papryka czerwona, tuńczyk, czerwona cebula, marynowana papryczka chilli
  • propozycja IV
  • Hiszpańskie oliwki zielone, sezam, kminek mielony, oregano, ostra papryka, paluszki grissini
Zainspiruj nas

Komentarze (1)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
ursi5

Podoba mi się II propozycja.

  • Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieOstatnio ocenili:
      0
    • Tyle osób ocenia komentarz negatywnieOstatnio ocenili:
        0
      • zgłoś naruszenie
      Pomoc | Zasady forum
      Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

      Zobacz również

      Orzechowy gangster z Bronxu Przepis 62

      Orzechowy gangster z Bronxu

      Rozpływające się w ustach ciasto przypominające smakiem ulubione batoniki

      Krem z brokułów z łososiem Przepis 1516

      Krem z brokułów z łososiem

      Zielono mi! Prosty przepis na pożywną zupę

      Śledzie Kasi Klich
      Przepis 34

      Śledzie Kasi Klich

      Śledź o korzennym posmaku

      Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

      Bifeki faszerowane serem feta

      Kotlety po grecku

      Burgery z musztardą i boczkiem Przepis 412

      Burgery z musztardą i boczkiem

      W klimacie amerykańskiego baru

      Kotlety mielone na ostro Przepis 19

      Kotlety mielone na ostro

      Nowa wersja znanego dania

      Carpaccio z buraków Kasi Klich
      Przepis 66

      Carpaccio z buraków Kasi Klich

      Wytworna wersja pospolitego warzywa

      Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego
      Przepis 22

      Klasyczny śledź w śmietanie z pieczonymi ziemniakami i burakami Piotra Kucharskiego

      Klasyka na twoim stole

      tvnpix