Tatar z tuńczyka
Przepis
przystawka Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 15 min. Czas przygotowania | ryby Główny składnik | 10 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 3 Ilość porcjiEkspresowe danie
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Składniki
- 200-300g tuńczyka
- 1 pęczek szczypiorku
- dowolne pieczywo tostowe
- 1 ząbek czosnku
- 2 szalotki
- 1 avocado
- 1 ogórek
- 1 jabłko
0
0
Sposób przygotowania:
- Jabłko, szalotkę, czosnek, szczypiorek i ogórka pokrój w drobną kostkę i zalej oliwą i sokiem z połowy cytryny.
- Świeżą rybę pokrój na drobne kawałki.
- Mieszaj w misce i dopraw solą i pieprzem. Całość można podać na plastrach awokado z tostami.
Przepis z "Dzień dobry TVN".
Zainspiruj nas
Komentarze (0)
Dodaj komentarz do artykułu
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
pokaż wszystkie komentarze
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.