zamknij

Zapiekany rogal półfrancuski...

Przepis

przekąska Rodzaj dania | wymaga pracy Poziom trundności | 30 min. Czas przygotowania | nabiał Główny składnik | 30 zł Koszt przygotowania | inne Kuchnia | 4 Ilość porcji
z serem brie i szpinakiem z suszonymi pomidorami
Ugotowałem to!0
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
0Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
brakkomentarzy
Autor: materiały promocyjne HochlandZapiekany rogal półfrancuski...

Składniki

  • 4 sztuki rogali półfrancuskich
  • 1 sztuka sera Brie naturalnego
  • 200 g szpinaku
  • 40 g suszonych pomidorów
  • 1 ząbek czosnku
  • 20 g masła
  •  oliwa z oliwek
  •  sól, pieprz
  •  świeża bazylia
0
0
  • Rozgrzej masło na patelni i smaż na nim posiekany czosnek wraz z suszonymi pomidorami.
  • Po około 2 minutach dodaj liście szpinaku.
  • Po odparowaniu płynu, przypraw solą, pieprzem i świeżymi liśćmi bazylii.
  • Rogale przetnij wzdłuż na pół, skrop oliwą z oliwek, ułóż szpinak, a na nim plastry sera brie.
  • Możesz podawać na gorąco po uprzednim zapieczeniu w piekarniku.

 

 

 

(Materiały promocyjne Hochland)

Zainspiruj nas

Komentarze (0)

Dodaj komentarz do artykułu
  • Udostępnij komentarz w:
publikuj
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
Pomoc | Zasady forum
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.

Zobacz również

Ośmiorniczki w sosie pomidorowym Piotra Kucharskiego Przepis 313

Ośmiorniczki w sosie pomidorowym Piotra Kucharskiego

Efektowne i proste danie

Bifeki faszerowane serem feta Przepis 22

Bifeki faszerowane serem feta

Kotlety po grecku

Ryba w curry Przepis 15

Ryba w curry

Indie na talerzu

Pudding z bagietki Przepis 17

Pudding z bagietki

Pudding z bagietki? To możliwe nie tylko w Anglii

Kanapki ze smażoną makrelą Przepis 150

Kanapki ze smażoną makrelą

Idealne na śniadanie lub kolację

Sałatka z marynowanymi grzybami Przepis 14

Sałatka z marynowanymi grzybami

Grzybowo-ziemniaczane szaleństwo serwuj na obiad!

Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką Przepis 10

Sztuka mięsa z ziemniaczkami i marchewką

Wołowina z pysznymi ziemniakami i sosem

Pomidorki z karmelem i lodami Przepis 10

Pomidorki z karmelem i lodami

Deserowa wersja pomidora

tvnpix