Zupa tajska Kasi Klich
Przepis
zupa Rodzaj dania | proste Poziom trundności | 1 godz. Czas przygotowania | drób Główny składnik | 50 zł Koszt przygotowania | kuchnia tajska Kuchnia | 2 Ilość porcjiOgień w gardle!
Ugotowałem to!36
Dodajdo ulubionych
Usuńz ulubionych
Oceń przepisTwoja ocenaOcena przepisuJuż oceniłeś
Drukujprzepis
Drukujlistę składników
4komentarze
Składniki
- 1 włoszczyzna
- 1 opakowanie makaronu ryżowego
- kilka listków limonki
- 1 puszka mleka kokosowego
- 1 podwójna pierś z kurczaka
- 1 korzeń imbiru
- kilka papryczek chili
- listki świeżej kolendry
0
16
Sposób przygotowania:
Pierś kurczaka kroimy w paski, chili, liście limonki i kolendry drobno siekamy. Wszystko wrzucamy do garnka z wodą, dodajemy włoszczyznę, trawę cytrynową starty imbir i gotujemy jak rosół. Na sam koniec dodajemy mleko kokosowe i makaron ryżowy.
Więcej na stronie programu "Dzień Dobry TVN"
Zainspiruj nas
Komentarze (4)
Dodaj komentarz do artykułu
Właśnie pojawiły się nowe () komentarze - pokaż
Forum jest aktualizowane w czasie rzeczywistym
pokaż wszystkie komentarze
a kim jest kasia klich?
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
raczej piosenkarka...:)
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
raczej kucharka
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Robię podobną, jest ok.
- 0Tyle osób ocenia komentarz pozytywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- 0Tyle osób ocenia komentarz negatywnieZaloguj się aby oceniaćOstatnio ocenili:
- podziel się
- zgłoś naruszenie
Publikowane komentarze sa prywatnymi opiniami użytkowników portalu. TVN nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.