zamknij

Przepisy Ryby

Tatar z tuńczyka Przepis 10

Tatar z tuńczyka

Ekspresowe danie

Faszerowane śledzie Przepis 50

Faszerowane śledzie

Słoneczna pieczona dorada Przepis konkursowy 256

Słoneczna pieczona dorada

Przepis zgłoszony do konkursu Kulinarny Blog Roku 2013

Tatar z matiasa z gorczycą  i kwaśną śmietaną Przepis 52

Tatar z matiasa z gorczycą i kwaśną śmietaną

Szef kuchni Grzegorz Labuda proponuje śledzia na nowy sposób

Wytrawny sernik Przepis 70

Wytrawny sernik

z łososiem, kremowym serkiem i ciemnym pieczywem

Ryba z grilla Przepis 100

Ryba z grilla

Prosta i smaczna

Rybne curry Przepis 40

Rybne curry

Orientalna rybka

Pstrąg po galicyjsku
Przepis 31

Pstrąg po galicyjsku

Robi wrażenie

Sandacz po polsku
Przepis 13

Sandacz po polsku

Prosty przepis z tradycją

Pieczony filet z halibuta Przepis 140

Pieczony filet z halibuta

Z pieczonymi paprykami i dzikim ryżem

Duszony sandacz z sałatką z portulaki Przepis 11

Duszony sandacz z sałatką z portulaki

Z purée z bobu i kolendry

Sajgonki z pieczonymi burakami
Przepis 50

Sajgonki z pieczonymi burakami

I wędzoną makrelą

Pstrąg duszony w winie
Przepis 120

Pstrąg duszony w winie

Z sosem z pieczonej papryki

Quiche z łososia i brokułów Przepis 212

Quiche z łososia i brokułów

Prosta i efektowna przekąska

Pokaż kolejne