zamknij

Przepisy Ryby

Łosoś wędzony z risotto ze szparagami, kremem z topinambura i wiosennymi nowalijkami Przepis 150

Łosoś wędzony z risotto ze szparagami, kremem z topinambura i wiosennymi nowalijkami

Z marynowanymi kaczeńcami

Roladki rybne Przepis 20

Roladki rybne

Wyroluj sandacza

Roladki z pstrąga w botwince z ziemniakami Przepis 10

Roladki z pstrąga w botwince z ziemniakami

Dietetyczny posiłek

Stek z tuńczyka
Przepis 50

Stek z tuńczyka

Rybny stek z sosem paprykowym.

Sałatka z tuńczykiem i awokado
Przepis 12

Sałatka z tuńczykiem i awokado

Łódeczki z tuńczykiem.

Tatar z tuńczyka
Przepis 10

Tatar z tuńczyka

Nowe oblicze tatara!

Sałatka nicejska z tuńczykiem
Przepis 72

Sałatka nicejska z tuńczykiem

Kuchnia francuska

Sałatka z bobu z węgorzem Przepis 100

Sałatka z bobu z węgorzem

Z aromatyczną rukolą

Rybny rosół z parzonym szpinakiem Przepis 1310

Rybny rosół z parzonym szpinakiem

Z domowymi kładzionymi kluskami

Praliny z wędzonego pstrąga Przepis 11

Praliny z wędzonego pstrąga

Kulki z ryby w buraczkowym pyle

Kolorowe szaszłyki rybne Przepis 130

Kolorowe szaszłyki rybne

Nowy sposób na szaszłyki grillowane

Łosoś z grillowaną cebulą i awokado Przepis 201

Łosoś z grillowaną cebulą i awokado

Danie przygotowane zgodnie z filozofią SuperFoods

Okoń morski w liściach bananowca Przepis 20

Okoń morski w liściach bananowca

Z aromatycznymi przyprawami

Wędzony tuńczyk z arbuzem i kozim serem Przepis 10

Wędzony tuńczyk z arbuzem i kozim serem

Wędzony w jabłkowym dymie

Pokaż kolejne