zamknij

Przepisy Ugotowani

Sałatka z warzyw z rostbefem i jajkiem Przepis 100

Sałatka z warzyw z rostbefem i jajkiem

Korzenny smak sosu Worchestershire

Łosoś w boczku Przepis 10

Łosoś w boczku

z gruszkowo-selerowym puree

Marokańska hreczka Przepis 30

Marokańska hreczka

Hreczka czyli kasza z gryki

Rosół z gęsi Przepis 13

Rosół z gęsi

Świąteczna zupa

Hummus
Przepis 110

Hummus

Wyrazista pasta do przekąsek

Pasta z bobu
Przepis 170

Pasta z bobu

Dodatek do chleba i mięsa

Ciasto Bounty Przepis 11

Ciasto Bounty

Kokos i czekolada

Sałatka z quinoa z miętą i granatem Przepis 200

Sałatka z quinoa z miętą i granatem

Nie bój się łączyć smaki

Skorupki nadziewane surimi Przepis 10

Skorupki nadziewane surimi

Pomysłowa przekąska

Zapiekany kurczak z pesto i mozarellą Przepis 21

Zapiekany kurczak z pesto i mozarellą

i makaronem

Płatki owsiane z jabłkiem Przepis 70

Płatki owsiane z jabłkiem

i granatem

Miętowo-czekoladowa owsianka Przepis 40

Miętowo-czekoladowa owsianka

ze słonecznikiem, mieszanką studencką, czekoladką pistacjową, czekoladą trójwarstwową, świeżymi listkami mięty, malinami i borówkami.

Conchiglioni nadziewane mięsem Przepis 40

Conchiglioni nadziewane mięsem

zapiekane w piekarniku

Zielona soczewica z batatem i pistacjami Przepis 20

Zielona soczewica z batatem i pistacjami

i granatem

Pokaż kolejne