zamknij
Wideo
Tatar z tuńczyka
Przepis 10

Tatar z tuńczyka

Nowe oblicze tatara!

Sernik z truskawkami
Przepis 10

Sernik z truskawkami

Szybki i łatwy deser na upalne dni!

Kotlet schabowy z biało-czerwonym purée
Przepis 11

Kotlet schabowy z biało-czerwonym purée

Narodowy przysmak!

Zupa pomidorowa z ryżem
Przepis 17

Zupa pomidorowa z ryżem

Królowa polskich zup!

Sałatka nicejska z tuńczykiem
Przepis 72

Sałatka nicejska z tuńczykiem

Kuchnia francuska

Panini z łososiem a’la gravlax
Przepis 11

Panini z łososiem a’la gravlax

Z ogórkiem i pesto z koperku

Kotleciki jagnięce z sosem z granatów i szparagami
Przepis 30

Kotleciki jagnięce z sosem z granatów i szparagami

To wcale nie jest trudna potrawa!

Ragout z małży Św. Jakuba z kalafiorem i rodzynkami
Przepis 392

Ragout z małży Św. Jakuba z kalafiorem i rodzynkami

Eleganckie danie na twoim stole

Królik w sosie śmietanowym z musztardą i rozmarynem
Przepis 5632

Królik w sosie śmietanowym z musztardą i rozmarynem

Jedno z bardziej delikatnych mięs

Zupa rybna
Przepis 776

Zupa rybna

Z dodatkiem aromatycznego estragonu. Palce lizać!

Risotto z krabem i awokado
Przepis 131

Risotto z krabem i awokado

Wiedzieliście, że dobrze zrobione risotto musi mieć konsystencję lawy?

Filet z turbota w łusce ziemniaczanej
Przepis 64

Filet z turbota w łusce ziemniaczanej

Sprawdź, jak wykwintną rybę przyrządza szef kuchni restauracji La Rotisserie!

Pierogi z farszem z ogonów wołowych
Przepis 30

Pierogi z farszem z ogonów wołowych

Sprawdzony przepis Piotra Kucharskiego!

Tarta razowa z bakłażanem
Przepis 31

Tarta razowa z bakłażanem

Wypróbuj wegetariański przepis Moniki Mrozowskiej!

Ciasto na tartę
Przepis 20

Ciasto na tartę

Monika Mrozowska pokazuje, jak łatwo przyrządzić pyszną tartę. To naprawdę proste!

Sznycelki na sałatce ziemniaczanej
Przepis 1827

Sznycelki na sałatce ziemniaczanej

Zabłyśnij przed swoimi znajomymi

Pokaż kolejne