zamknij
Wideo
Ryż szafranowy
Przepis 90

Ryż szafranowy

Dodatek do mięsa lub warzyw

Tradycyjny polski rosół z lanymi kluskami i lubczykiem
Przepis 218

Tradycyjny polski rosół z lanymi kluskami i lubczykiem

Rozgrzewający rosół z lanymi kluseczkami zupełnie jak u mamy!

Babeczki cupcakes red velvet
Przepis 20

Babeczki cupcakes red velvet

Z waniliową dekoracją

Roladki z bakłażanów i orzechów włoskich
Przepis 339

Roladki z bakłażanów i orzechów włoskich

Pyszna i prosta przekąska wegetariańska. Poczuj Gruzję w swoim domu!

Ciasto z jabłkami
Przepis 12

Ciasto z jabłkami

Najprostsze ciasto według Ani Starmach

Zupa miso
Przepis 172

Zupa miso

Tradycyjna japońska zupa

Piersi kaczki duszone w miodzie
Przepis 110

Piersi kaczki duszone w miodzie

Skusisz się na potrawę uczestniczki "MasterChefa"?

Sznycel wiedeński
Przepis 10

Sznycel wiedeński

Cielęcina w panierce

Golonka po bawarsku
Przepis 40

Golonka po bawarsku

Szlachecki przysmak

Labraks w folii
Przepis 00

Labraks w folii

Szybkie i efektowne danie

Gnocchi
Przepis 30

Gnocchi

Włoskie kluseczki

Kandyzowana skórka cytrynowa Ani Starmach
Przepis 231

Kandyzowana skórka cytrynowa Ani Starmach

Świetny dodatek do wielu deserów

Kremowy pasztet z wątróbki z żurawiną
Przepis 12

Kremowy pasztet z wątróbki z żurawiną

Pyszny pasztet z wątróbki z owocami żurawiny. Jego konsystencja przypomina krem, dlatego idealnie rozprowadza się po pieczywie.

Warkocz z indyka z sosem grzybowym
Przepis 10

Warkocz z indyka z sosem grzybowym

Pięknie wygląda i smakuje przepysznie

Kasza gryczana ze szparagami i rzodkiewką
Przepis 110

Kasza gryczana ze szparagami i rzodkiewką

Czas na szparagi!

Sernik idealny
Przepis 520

Sernik idealny

Według Anny Starmach

Pokaż kolejne